• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije htio u Partizan, završio u Letoniji: Miloš Jojić potpisao za Rigu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miloš Jojić poslije šest mjeseci ima klub i to u Letoniji.

 Miloš Jojić otišao u letonsku Rigu Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Miloš Jojić neće se ipak vratiti u Partizan. "Zeka" je ljetos napustio Humsku poslije isteka ugovora, šest mjeseci je bio bez kluba, da bi se potom ponovo pojavio na pripremama crno-bijelih. Međutim, put ga je opet odveo u inostranstvo. Kada je prvi put odlazio kao talenat iz Partizana - to je bilo u Borusiju iz Dortmunda - dok sada ipak prelazi u redove letonske Rige, zvanično je potvrdio ovaj klub na društvenim mrežama.

Jojiću će ovo biti peti klub u inostranstvu, pošto je pored Dortmunda igrao za Keln, Bašakšehir i Volfsberger, a trener će mu biti Tomislav Stipić iz Hrvatske, koji je tokom Svjetskog prvenstva u Kataru "peckao" reprezentaciju Srbije.

"Kad ovako pratim strane medije, Hrvatska je na putu da izgradi kultni status u fudbalu, što nijedna ekipa ne posjeduje. Bez skandala, sa pozitivom, energijom, najboljim navijačima - to je Made in Croatia. To nam daje pobjedu u posljednjim trenucima. Svi naši susjedi, da li su to Mađari, Slovenci, Bosanci, Srbi ili Crnogorci - svi bi poželjeli da budu Hrvati jer se mi time ponosimo i gledaju prema nama i dive nam se", rekao je Stipić gostujući u emisiji na HRT.


Interesantno, Jojić je imao ponudu Partizana da se vrati u Humsku, ali poslije zvižduka navijača - odlučio je da je bolje za njega da se oproba negdje drugdje. "Trenirao je sa nama, htio sam da potpiše za nas. U tom momentu smo imali problem sa vezistima. On je tada bio izričit da neće da nastavi saradnju sa Partizanom iz njemu znanih razloga. Ja sam rekao da sve to oko njega mogu da hendlujem, u smislu nekog njegovog eventualnog problema sa navijačima ili nečeg te vrste", rekao je šef struke Partizana i poručio da tokom zimskih priprema nije bilo realno da potpiše.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC