• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RONALDA PONIZIO BIVŠI IGRAČ PARTIZANA! Kristijano mu prišao, a onda ISPALA zbog koje "gore" mreže (VIDEO)

Autor Dragana Božić

Leandre Tavamba nije ni slutio da će tog momenta postati "viralan" na društvenim mrežama jer je iskulirao Kristijana Ronalda.

 Leandre Tavamba ispalio Ronalda Izvor: Twitter/Nawaf_STATS/Screenshot

Kristijano Ronaldo je konačno počeo da se snalazi u Saudijskoj Arabiji tako da je nakon golgeterske partije od četiri gola protiv Al Vehde, sada dvaput i asistirao za pobjedu Al Nasra protiv Al Tavona (2:1), međutim meč je na kraju obilježila njegova "ispala". Preciznije, više je zaživjela na društvenim mrežama nego što su dobri potezi jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Na društvenim mrežama kruži snimak kako ga je fudbaler kluba iz Saudijske Arabije "odjavio" kada mu je Ronaldo pružio ruku, a navijači iz Srbije vrlo brzo primijetili su da im je taj igrač više nego poznat.

U pitanju je Leandre Tavamba, nekadašnji fudbaler Partizana, koji već duže vrijeme igra za Al Tavon. Kamerunac je član ovog saudijskoj kluba još od 2018. godine, kada je napustio Partizan za 1,4 miliona evra, a nećemo pogriješiti ako kažemo i da je najbolji igrač Al Tavona za koji je postigao 75 golova od dolaska, dok još ima i 17 asistencija. Nije uspio da se upiše na semafor protiv Kristijana Ronalda, ali što se tiče viralnosti - sada je "broj jedan".

Ronaldo je prišao Tavambi da se izvini zbog faula koji je napravio, pružio je ruku, a bivši napadač Partizana nije htio ni da čuje za to, odmakao se od njega i otišao bijesan.

Pogledajte kako je izgledao ovaj vrlo neprijatni trenutak po Kristijana Ronalda:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC