• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo prodaje avion OD 23 MILIONA EVRA - POSTAO MU PREMALI?! Napravljeno samo 250 ovakvih, a Kristijano već ima kupca!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Portugalski fudbaler riješio je da se oprosti od privatnog aviona iz kojeg je često dijelio fotografije sebe i porodice.

 Kristijano Ronaldo prodaje svoj avion Izvor: Instagram/Cristiano/Printscreen

Kristijano Ronaldo je u Saudijskoj Arabiji potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala i od ekipe Al-Nasr će zarađivati čitavih 200 miliona godišnje, pa finansijska kriza neće biti ni blizu njegovih džepova. Ipak, Portugalac je aktivan na "tržištu", on vuče neke poteze koji izazivaju mnogo pažnje javnosti, a posljednji među njima je prodaja privatnog aviona čija se vrijednost procjenjuje na oko 23 miliona evra.

Ronaldu je moćnu letjelicu kupio davne 2015. godine i tada je bila potpuno u skladu sa njegovim potrebama. Pored dvočlane posade u privatnom avionu "Gulfstream G200" ima mjesta za još osmoro ljudi, što je Kristijano često koristio da sa izabranicom Georginom ili prijateljima otputuje na neku atraktivnu destinaciju.

Sada su se okolnosti promijenile. U međuvremenu je porodica Kristijana Ronalda značajno uvećana pa sada samo za njega, Georginu i djecu treba sedam sjedišta u avionu. Iako raspored mjesta može lako da se koriguje, jasno je bi familiji slavnog fudbalera u ovom avionu moglo da postane tijesno! 

Pogledajte fotografije Kristijana i porodice iz aviona:

Navodno, Kristijano je već našao kupca. Španski "ABC" prenosi da su dogovoreni detalji prodaje, ali se ne otkriva cijena za koju je Ronaldo pristao da se odrekne aviona, kao ni identitet osobe koja će kupiti avion. Cijena od 23 miliona ne mora da bude tačna jer je to samo procjena ljudi koji prate dešavanja na ovom tržištu, ali treba istaći da je ovakav primjerak veoma rijedak jer posjeduje prostor za zabavu, malu kuhinju, telefon, internet, ormar za odlaganje garderobe...

Svojevremeno je napravljeno samo oko 250 ovakvih aviona, a nakon nešto više od deset godina proizvodnje naslijedio ga je model "G280" koji je ubrzo postao najatraktivniji na tržištu. Možda se Kristijano priprema da uloži novac baš u njega i porodici obezbijedi novog ljubimca za daleka putovanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC