• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Rudar Prijedora o žrijebu Kupa BiH: Blaga prednost premijerligašima, ali ništa nije nemoguće

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke Rudar Prijedora Bojan Krulj prokomentarisao je za MONDO četvrtfinalne parove u Kupu Bosne i Hercegovine.

 Trener Rudar Prijedora Bojan Krulj za MONDO o žrijebu Kupa BiH Izvor: Mondo/Slaven Petković

Prijedorčani su pod njegovim vođstvom eliminisali Borac iz Banjaluke nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i to sa dva igrača manje, a današnji žrijeb u Sarajevu za protivnika im je dodijelio još jednog učesnika m:tel Premijer lige BiH.

Riječ je o ekipi Tuzle sitija, koja je do plasmana među osam najboljih stigla trijumfom u Širokom Brijegu, takođe nakon šutiranja penala.

"Prije svega, radujemo se utakmicama da se opet izmjerimo sa još jednim premijerligašem. Sigurno je da smo prije meča protiv Borca vjerovali u uspjeh koliko god to zvučalo malo i nerealno. U tom trenutku, spremali smo se za cijelu polusezonu, da pokušamo da nametnemo naš način igre i da probamo da na proljeće ostvarimo što je moguće bolje rezultate. Imali smo sreću da smo protiv Borca izašli dosta hrabro, da smo odigrali dobru utakmicu protiv preozbiljne ekipe i da na penale prođemo dalje. Svakako je moglo da ode i u drugom smjeru jer su jedanaesterci uvijek lutrija, tako da smo ovog puta imali sreće", rekao je Krulj.

Mladi stručnjak iz Beograda, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri predvodio IMT u Prvoj ligi Srbije, izuzetno poštuje tuzlanski klub.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

"Što se tiče Tuzle sitija, oni su isto eliminisali Široki Brijeg, drugoplasiranu ekipu na tabeli, pa je sigurno da posjeduju kvalitet. U svakom slučaju nas očekuju zahtjevne utakmice. Pokušaćemo i daćemo sve od sebe za što bolji rezultat i da probamo da odemo još dalje u Kupu BiH".

Žrijeb je donio na papiru lakši posao za favorite Zrinjski (protiv bijeljinskog Radnika) i Željezničar (protiv Zvijezde Gradačac), dok se nešto više neizvjesnosti očekuje u duelu između dobojske Sloge Meridian i mostarskog Veleža.

"Iskren da budem, slabije sam upoznat sa m:tel Premijer ligom BiH, ali sigurno da ekipe koje se takmiče u njoj su u blagoj prednosti. S druge strane timovi koji su iz nižeg ranga uspjeli da se plasiraju mogu da ostvare rezultate jer je kup takmičenje specifično i daje dodatni motiv za iskorak. Sigurno da dajem blagu prednost premijerligašima, ali ništa nije nemoguće. Kao što je bio slučaj da mi izbacimo Borac. Biće zanimljivo", istakao je Krulj.

Prve utakmice četvrtfinala na programu su 1. marta, a revanši 15. dana kasnije. Podsjetimo da pravilo gola u gostima više ne važi, tako da ukoliko pobjednika u dva susreta ne bude, putnika u polufinale odlučiće jedanaesterci.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC