• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari, trenutno bolje nemate! Kapiten Partizana otvoreno o "sukobu" sa navijačem: Ako sam napravio konflikt...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lijevi bek Partizana i kapiten trenutne generacije ekipe iz Humske objasnio šta se desilo nakon posljednjeg meča i kakva podrška treba da bude.

 Kapiten Partizana Slobodan Urošević o sukobu sa navijačima Izvor: TV Arena sport/screenshot

Fudbaleri Partizana spremaju se za "vječiti" derbi protiv Crvene zvezde, a u sećanju je i dalje bolan remi protiv Radničkog iz Kragujevca. Pred sablasno praznim tribinama na kojima je tek nekoliko stotina gledalaca posmatralo utakmicu 23. kola Superlige u neobičnom terminu - ponedjeljkom od 14:00 - dogodio se i jedan incident, a u njemu su glavni akteri bili navijač i kapiten Slobodan Urošević.

Lijevi bek Partizana vratio se iz tunela kako bi se raspravio sa navijačima koji su dobacivali sa istočne tribine, a pred meč sa Zvezdom ponovo je objasnio šta se tog dana, nakon remija (1:1), dogodilo u Humskoj.

"Mediji su prenijeli da je bilo konflikta, jednostavno navijači su tražili da dođe cijela ekipa. Bili su već u svlačionici, otišao sam do njih, ako je moj konflikt to što sam rekao i upitao gospodina, onda... Mislim da bi ekipa bila ispraćena aplauzom sa stadiona. Nije bilo nikakve svađe i snimak postoji. Moja jedina rečenica je bila upitna i mislim da je to bilo dovoljno", rekao je Urošević.

Jedan od najboljih igrača Partizana dobio je pitanje o navijačima i u nastavku konferencije, a tada je pažnju posvetio na podršku koja igračima mnogo znači tokom mečeva. Voleo bi kapiten Slobodan Urošević da, zajedno sa saigračima, češće čuje riječi podrške umjesto kritike klupskih čelnika...

"Navijači nam znače i daju nam vjetar u leđa, to što skandiraju neke stvari - to je njihovo. Svako ima pravo da iskaže vid nezadovoljstva, ali mislim da u ovom trenutku je najbolje da se pruži podrška i igračima. Trenutno, bolje nemaju, da se tako izrazim. Možemo samo zajedno da izađemo iz ovoga. Negativni komentari neće pomoći, štaviše odmoći će nam. Apelujem na to da budu uz tim, pa na kraju ćemo vidjeti gdje smo i šta smo", zaključio je Urošević na kraju.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC