• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kazemiro napravio glupost i dobio crveni, a svi se smiju njegovom saigraču! Za njega su dali 100 miliona - uzalud vikao!

Autor Dragan Šutvić

Kazemiro je na meču protiv Mančester junajteda dobio crveni karton, a onda mu je prišao Entoni...

 navijači se smiju igraču junajteda  Izvor: Profimedia

Mančester junajted ušao je u seriju loših rezultata u Premijer ligi, doživio je debakl u Liverpulu (7:0), pa je protiv Sautemptona odigrao meč bez golova (0:0). Glavni razlog za to je Kazemiro, protiv tima Jirgena Klopa odigrao je najgori meč od kad je došao, dok je protiv "svetaca" dobio crveni karton u 33. minutu. Na sve to se nadovezao i Entoni kome se cijeli svijet smije zbog jednog detalja.

Kada je Brazilac dobio direktan crveni zbog neopreznog klizećeg starta od sudije Entonija Tejlora prvi mu je prišao sunarodnik. Počeo je da ga udara i da mu dobacuje "Prijatelju, ne brini, dobijam ja ovaj meč za tebe". To se na kraju nije dogodilo, pošto nije bio ni blizu da postigne gol, a zamijenjen je u 74. minutu, Ten Hag je uveo mladog urugvajskog igrača Fakunda Pelistrija (21).

Kazemiro će sada ponovo morati na pauzu, očekuje ga suspenzija od najmanje utakmice zbog drugog crvenog kartona. Što se Entonija tiče, navijači Junajteda već su ga proglasili za "najgore pojačanje", došao je za 100 miliona iz Ajaksa i nije pokazao ni djelić onoga zbog čega je doveden.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC