• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgubili 7:0, ali ovo je još gore navijačima Mančestera! Fudbaler došao prije dva mjeseca, pa morao hitno da se izvini

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vut Vehorst se oglasio poslije snimka koji je kružio društvenim mrežama nakon debakla Mančester junajteda.

 Fudbaler Mančester junajteda dirao grb Liverpula na Enfildu Izvor: Twitter/Mobyhaque1/Screenshot

Mančester junajted ne samo da je doživio poniženje na gostovanju Liverpulu (7:0), nego je i ponašanje njihovih fudbalera pod lupom. Prvo je pažnju medija okupirao Bruno Fernandeš koji se predao već poslije trećeg-četvrtog gola i kao kapiten tražio da bude zamijenjen, dok je potom na društvenim mrežama "zaživio" snimak na kome Vut Vehorst dira grb Liverpula uoči utakmice, što bi "prevedeno" na fudbalski jezik značilo da ih podržava.

U pitanju je tabla koja se nalazi na zidu pred izlazan na teren "Enfilda", a koju obično diraju igrači Liverpula, pa je bilo neobično vidjeti zašto se Vut Vehorst odlučio na ovaj potez.

Zbog toga su ga navijači Mančester junajteda napali, pa je Holanđanin, koji je stigao zimus na pozajmicu iz Barnlija i odlično se uklopio u novi tim, morao na Instagramu da objasni da je to uradio samo kako bi spriječio Virdžila van Dajka, svog saigrača iz reprezentacije, da dotakne grb. Pomalo čudno objašnjenje, ali Vehorst uvjerava da nema prostora ni za kakvu kontroverzu.

"Obično ne reagujem na medijske natpise, ali ovoga puta moram da objasnim jer su mi navijači Mančester junajteda važni. Želim da pojasnim snimak koji kruži mrežama... Iz reprezentacije znam da Van Dajk uvijek dira taj znak i moja jedina namjera je bila da ga zaustavim u tome i da se našalim sa njim prije meča. Još od detinjstva navijam samo za Tvente, a sada sam ponosan što sam igrač Mančester junajteda i nemojte da preispitujete moju lojalnost klubu. Nedjelja je bila užasan dan za sve nas, dajemo sve od sebe da to popravimo sljedećih nedelja. Pokušaćemo da se vratio na pravi put i da ostvarimo naše ciljeve za ovu sezonu", napisao je Vehorst.

Holandski napadač, koji je prvi dio sezone proveo na pozajmici u Bešiktašu, postigao je jedan gol za "crvene đavole" od dolaska ove zime, a asistirao je za još tri u svim takmičenjima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC