• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbina traže Mančester i Liverpul, a on uživa u ljubavi sa mis Srbije! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Đorđe Petrović je na terenu zaslužio pozive selektora Dragana Stojkovića i interesovanje velikana, a van terena uživa sa prelijepom Đinom.

 Golman Đorđe Petrović u vezi sa mis Srbije Izvor: Instagram/_djinapetrovic_

Đorđe Petrović prethodnih dana ne puni samo srpske, već i engleske medije! Momak koji je ponikao u Čukaričkom, a kalio se u IMT-u blista već nekoliko sezona u dresu Nju Inglanda u MLS-u, a sada su se za njega zainteresovali Mančester junajted i Liverpul koji žele da ga vide na mjestu rezervnog golmana. 

Ovaj 24-godišnjak iz Požarevca debitovao je i za nacionalni tim Srbije i do sada upisao dva nastupa za reprezentaciju, a u Americi mu društvo pravi njegova izabranica Đina! Ova ljepotica bila je Mis Srbije 2021. godine, a već dugo je u vezi sa perspektivnim golmanom.

"Vrlo sam zahvalna što ću ići na svjetsko takmičenje na Filipine gdje ću predstavljati svoju zenmlju. To je nešto o čemu sam sanjala dugo vremena, ali nisam znala da će snovi postati realnost", rekla je Đina kada je izabrana za Mis Srbije. Ovako ona izgleda:

Sada Petrović čeka nove pozive selektora Stojkovića, mada je konkurencija na golu Srbije nevjerovatna. Pored Marka Dmitrovića, Predraga Rajkovića i Vanje Milinković-Savića koji su prve tri opcije sada se za Srbiju opredijelio i Vladan Kovačević, a u konkurenciji su MIle Svilar i Marko Ilić. Ipak, prije novih nastupa za reprezentaciju bi mogao da uslijedi odlazak u nekog od engleskih velikana.  

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC