• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač uletio u teren, zbog golmana morali da ga iznesu: Haos u Ligi šampiona - sijevale i pesnice! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Golman domaćeg tima nije želio da izbegne sukob sa navijačem, kojeg su morali da iznesu sa terena.

 golman se tukao sa navijačem  Izvor: Tweet/PALANCAS NEGRAS

Duel afričkog izdanja Lige šampiona između Atletiko Petrolas Luande i Vidad Kazablanke obilježila je jedna veoma bizarna situacija. Na terenu, tokom ovog meča, golmanu domaćeg tima dogodilo se nešto slično kao Marku Dmitroviću u meču njegove Sevilje i PSV Ajndhovena - morao je da se potuče sa navijačem.

Očigledno nezadovoljan intervencijama golmana svog tima, navijač domaće ekipe utrčao je u teren i napao golmana Uga Markeza, koji nije želio da odustane od sukoba. Njih dvojicu se potukli u kaznenom prostoru, pri rezultatu 2:0 za goste, a huligan je napustio teren tek kada su intervenisali redari. Pogledajte tu scenu:

Huligan koji je utrčao na teren prvo se unosio u lice iskusnom golmanu koji je 17 puta branio za reprezentaciju Angole, a zatim ga i odgurnuo. To je bila inicijalna kapisla za čuvara mreže koji je sa navijačem počeo da razmjenjuje udarce, sve dok se u sukob nisu uključili njegovi saigrači i obezbjeđenje. Prošao je bez crvenog kartona, a nakon kratke ljekarske intervencije bio je u stanju da nastavi meč.

Ipak, nije pomogao svom timu da izbjegne poraz na ovom susretu. Vidad Kazablanka, aktuelni šampion Afrike, osvojio je sva tri boda na gostovanju u glavnom gradu Angole i sa devet bodova nakon četiri odigrana kola već je blizu plasmana u nokaut fazu takmičenja. Sa druge strane, Petro se nada da bi u naredna dva kola mogao da sakupi dovoljan broj bodova i priključi im se u završnici. Pogledajte sukob sa terena:

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC