• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sramota za fudbal"! Brutalna tuča fudbalera na prijateljskoj utakmici obišla svijet!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nestvarne scene na prijateljskom meču gdje je jedan fudbaler čak probao da izvede "maj geri" - da udari protivnika nogom u glavu u letu!

 Tuča na prijateljskoj utakmici u Kostariki Izvor: Twitter/nahuelzn/Screenshot

Potpuni haos izbio je na meču prve lige u Kostariki između Guanakesteka i Liberije. Na snimcima koji su obišli svijet vidi se opšta tuča girača dva tima, a sve je krenulo poslije samo 26 minuta igre. 

Rezultat je bio 2:1 za domaćina, a kada je poslije jednog starta krenula opšta tuča i jurnjava na terenu! Jedan od igrača je čak uspio da se zatrči, skoči i u skoku pokuša da zada udarac nogom rivalima! 

Jedan od igrača domaćina je na kraju morao da bude ispraćen napolje sa terena zbog povreda koje sumu nanijeli rivali, a tek poslije nekoliko minuta totalnog haosa na terenu intervenisalo je obezbjeđenje. Pogledajte ove nemile scene:

Na kraju se utakmica nastavila, završena je rezultatom 3:3, ali je fudbal pao u drugi plan nakon ovakvih scena na terenu. Pogotovo je sramno to što se desilo s obzirom da je ovo bio prijateljski meč organizovan povodom 50. godišnjice osnivanja domaćeg tima. 

"Ovo je sramota, problem je u igračima. Igrali smo prijateljski meč, a nije ovo prvi put da se ovako nešto dešava", rekao je trener Guanakasteke Josimar Arijas, a trener gostujuće Liberije Dijego Madrigal bio je još oštriji: " Ovo je mrlja na našem fudbalu i ovo ne smije da se dešava na našim terenima", naglasio je on. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC