• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA SE POBOGU OVDJE DESILO - SUDIJA PRODUŽIO MEČ ZA 42 MINUTA! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Jedna fudbalska utakmica u Boliviji produžena je za čak 42 minuta!

 Sudija produžio utakmicu 42 minuta Izvor: YouTube/screenshot/Tigo Sports Bolivia

Tokom Svjetskog prvenstva u Kataru bilo je dosta polemike zbog velike nadoknade vremena koju su sudije pokazivale. Sve to nadmašila je jedna utakmica u Boliviji koja je produžena za čak 42 minuta. Na meču Palmaflora i Bluminga gol za pobjedu domaćina pao je u 128. minutu utakmice i to na terenu koji je više izgledao kao bazen za vaterpolo nego za fudbal.

Zaista je nevjerovatno u kakvim uslovima je odigran ovaj meč. Zbog padavina i kiše je teren bio natopljen vodim, dok su igrači u određenim momentima bili spremni za tuču i boks mečeve, VAR je često bio u upotrebi, viđena su dva penala i čak tri crvena kartona. Čudo je kako se sve ovo uopšte završilo.

Prvo je u 19. minutu sudija Gutijerez dosudio penal za domaći Palmaflor poslije gledanja VAR snimka. Kanete je bio precizan. Onda je u 82. ponovo gledao snimak i pokazao na "bijelu tačku" i Alvarez je pogodio za 2:0, da bi u 86. Rodrigez pogodio za 2:1. Bio je to samo početak haosa. Zbog nevremena, čestih prekida, gledanja snimaka je arbitar signalizirao četvrtom sudiji da pokaže čak 42 minuta nadoknade!

Onda je u 114. minutu Sinistera izjednačio, a prije njegovog gola Menačo je dobio crveni karton, a poslije tog pogotka u 118. minutu je prvo Beceri dao žuti, pa je opet gledao snimak i preinačio svoju odluku i dao mu direktan crveni zbog oštrog klizećeg starta po zaista užasnom terenu. Potom je u 121. minutu neko sa klupe Palmaflora dobio crveni zbog žustrih protesta, da bi u 128. minutu Kaneta ponovo smjestio lpotu u mrežu za slavlje svog tima.

Poslije svega toga se Bluming oglasio na drušvenim mrežama. "Završeno je i treće poluvrijeme. Sramotne sudije su ponovo bile u glavnoj ulozi na utakmici. Zbog njih su igrači bili izloženi povredama, viđena je nezapamćena nadoknada i naši igrači su oštećeni uprkos tome što su zaslužili više. Pokrenućemo pravni postupak pored ovih arbitara, ne želimo da oni ikad više sude u bolivijskom fudbalu", navodi se u saopštenju.

Utakmica u Boliviji produžena za 42 minuta
Izvor: YouTube/TigoSports Bolivia

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC