• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajcarska bez Đerdana Šaćirija dolazi u Srbiju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Đerdan Šaćiri je van tima zbog povrede, a Ardon Jašari nije dobio poziv. Ipak u sastavu za meč koji će se odigrati u Novom Sadu biće Granit Džaka.

 Švajcarci bez Šaćirija u Novom Sadu Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Švajcarske doletjeće u Srbiju bez Đerdana Šaćirija! Ofanzivni vezista Čikaga će zbog povrede propustiti meč svoje reprezentacije sa Bjelorusijom koji će se 25. marta odigrati u Novom Sadu. Taj meč se igra u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a pošto je Bjelorusiji zbog rata u Ukraijini zabranjeno da igra na svom terenu ovaj nacionalni tim još od prošlogodišnje Lige nacija igra svoje mečeve na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Nakon što je selektor Murat Jakin saopštio prvobitni spisak na kome se našao i Šaćiri koji je na Svjetskom prventvu u Kataru napravio veliki broj incidenata u meču sa Srbijom, sada je saopšteno da će on i golman Gregor Kobel zbog povreda propustiti duel u Novom Sadu. Umjesto Kobela je poziv dobio golman Servetea Džeremi Frik, a umjesto Šaćirija nije pozvan niko.

"Selektor nacionalnog tima Murat Jakin će morati da bude bez pomoći Đerdana Šaćirija i Gregora Kobela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Bjelorusije i Izraela. Đerdan Šaćiri neće biti uz tim zbog problema sa zadnjom ložom i niko ga neće zamijeniti. Gregor Kobel je takođe van tima i zamijeniće ga Džeremi Frik", navodi se u zvanično saopštenju Fudbalskog saveza Švajcarske. 

Fudbaleri albanskog porijekla u sastavu Švajcarske Đerdan Šaćiri, Granit Džaka i Ardon Jašari provocirali su tokom meča sa "orlovima" na Mundijalu srpske igrače i zbog toga je nakon Svjetskog prvenstva negodovala i švajcarska javnost, a sada će od njih u Novom Sadu u sastavu tima biti samo defanzivni vezista Arsenala. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC