• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta radi taj Dušan Tadić? Je l' on saobraćajac!? Haos u Holandiji, opet udarili na srpskog kapitena!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Tadić je od dolaska u Ajaks 2018. godine najbolji igrač ovog tima i učestvovao je u preko 200 golova "kopljanika", ali opet ima najviše kritičara.

 Dušana Tadića napali na holandskoj televiziji Izvor: Kurir/Dado Đilas/Twitter/screenshot/ESPNnl

Ajaks je dolaskom neiskusnog Džona Hejtinge uspio da "stane na noge", međutim ponovo su u krizi i sve dalje su od titule. Nakon što su izgubili derbi protiv Fejnorda (3:2), ovog vikenda su remizirali protiv Go Ahed Iglsa i to zbog toga što nije funkcionisala VAR tehnologija koja provierava ofsajde, tako da im je čist gol Muhameda Kudusa poništen. a susret je na nezadovoljstvo gostiju završen 0:0.

Kako to obično već biva sa Ajaksom, to znači da je na meti kritika Dušan Tadić. Srpski reprezentativac je više puta ove sezone dobijao "packe" bivših fudbalera i stručnih komentatora iz Holandije, tako da ga je ovoga puta potkačio Kenet Perez, bivši fudbaler "kopljanika" koji je punu deceniju igrao Erediviziju.

"Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da vjerujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Vidio sam ove nedjelje jednog saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić danas izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao...", otvoreno je zamjerio Kenet Perez na holandskoj televiziji kapitenu Srbije, i to na stvari koju radi svaki vođa.

Pored njega je sjedio Kes Kvakman, bivši holandski fudbaler, koji je rekao da je čuo da se Tadić "umorio od pokazivanja" svojim saigračima gdje da stoje i da u jednom trenutku nije više znao ni gdje je njegovo mjesto na terenu, što je takođe suluda zamjerka ako se uzme u obzir da je srpski reprezentativac "produžena ruka" trenera.

Podsjetimo, Dušan Tadić je bio odličan u mečevima Srbije protiv Litvanije i Crne Gore, ali se po dolasku u klub ponovo suočio sa kritičarima, a kroz nešto slično prolazi i Dušan Vlahović nakon tri gola u dresu "orlova".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC