• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspad u Bajernu - KAPITEN NAPAO SAIGRAČA, KIMIH PSOVAO I URLAO: Poslije debakla drama, tim se zaključao u svlačionicu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bajern je poražen od Frajburga u četvrtfinalu kupa Njemačke, a to je donijelo pravu buru u timu!

 Haos nakon eliminacije Bajerna iz Kupa Njemačke Izvor: Profimedia

Iako su ubjedljivo dobili "Der Klasiker", kriza u Bajernu ne jenjava. Nakon promjene trenera i velike pobjede Tomasa Tuhela na debiju uslijedio je šok, pošto su golom u 94. minutu eliminisani iz kupa i to od Frajburga, tima koji u posljednja 23 gostovanja nije slavio u Minhenu!

Kada je Lukas Heler uspio da odvede Frajburg dalje nastao je haos! Frajburg je prošao dalje golom iz penala nakon igranja rukom Džamala Musijale, a kapiten Tomas Miler nije štedio mladog vezistu koji se procjenjuje na 110.000.000 evra

"Neopisivo smo prazni nakon ovakve eliminacije iz kupa! Ispasti golom iz daljine i penalom u posljednjem minutu nadoknade je ultra gorko! Je li Musiala kriv? Da, nije smio da ide na loptu rukom, posebno ne na tom dijelu terena i u samoj završnici utakmice. Ali, pobjeđujemo i gubimo zajedno", rekao je on, a pravi skandal napravio je Jozua Kimih!

Zamjenik kapitena i univerzalac Bajerna je pred novinarima psovao i nije mogao nikako da se smiri nakon ovakve eliminacije iz borbe za trofej:  

"Brutalno sam popi*dio što smo ovako ostali bez kupa! Izbačeni smo, iako mislim da nije bilo moguće da ispadnemo! Frajburg zapravo nije imao nikakve prilike na ovoj utakmici, tek jedan šut iz daljine i penal. No, pokazao je ono što mi nismo. Frajburg je izgarao za pobjedu, a mi smo mislili da će pasti sam od sebe. Zato nam se opet dogodilo ono što je prečesto slučaj, izgubili smo nakon što smo poveli. Ovaj tim Bajerna pokazuje premalo strasti i premalo emocija", rekao je on novinarima, a onda je otrčao u svlačionicu da održi lekciju saigračima. 

Glavni reporter televizije "Sport 1" Keri Hau otkrio je da se cijeli tim Bajerna zaključao u svlačionicu u koju je stigao i nedavno kritikovani Oliver Kan, a Kimih je sve vrijeme urlao na saigrače i psovao.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC