• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEGENDE SE SVAĐALE - PALE TEŠKE RIJEČI! Bivši trener Partizana isprozivao sunarodnika: "On laže!"

Autor Dragan Šutvić

Lotar Mateus i Oliver Kan imali su žestoku raspravu na terenu pred meč Bajerna i Dortmunda.

 svađa olivera kana i lotara mateusa  Izvor: Printscreen/Twitter/SkySportde

Lotar Mateus i Oliver Kan svađali su se pred kamerama, sve zbog odluke Bajerna da smijeni Julijana Nagelsmana i angažuje Tomasa Tuhela u završnici sezone. Pale su neke teške riječi, bivši trener Partizana isprozivao je sunarodnika i sadašnjeg direktora Bavaraca zbog ponašanja čelnika kluba i dešavanja koja su prethodila derbiju i pobjedi protiv Dortmunda (4:2).

Do rasprave došlo je pred početak tog meča, pred TV kamerama su se svađali. Sve je počelo zbog Lotarove kolumne u kojoj je kritikovao klub zbog "curenja informacija i činjenice da je italijanski novinar (Fabricio Romano prim.out) prvi objavio sve o otkazu Nagelsmana". "Katastrofa je to što se desilo sa Julijanom, već smo naglasili više puta da to nije procurilo iz kluba, sami sebi bismo pucali u noge da smo to uradili. Prvo smo javili Nagelsmanu, bila je teška situacija", počeo je Kan.

Mateus je u toj kolumni istakao i da čelnici kluba gaze preko slogana "Mia san Mia" koji bi u slobodnom prevodu glasio mi smo oni koji jesmo. "Neću da vodim lični rat sa tobom ovdje, možeš da me pozoveš u bilo kom momentu i razgovaraćemo. Stvari su se promijenile, na drugačiji način vodite klub", dodao je Lotar.

Potvrđeno je da su ljudi iz Bajerna prvo dogovorili dolazak Tuhela, pa tek onda o tome obavijestili Nagelsmana koji je za to saznao iz medija. To ga je pitao i voditelj emisije Sebastijan Helman koji se čudio zašto prvo nisu obavljeni razgovori sa Julijanom. "Možda vama to u teoriji zvuči da je trebalo, ali stvari drugačije funkcionišu. Dokle god nemate potvrdu trenera, ne možete da donosite odluke, čekali smo da situacija bude jasna. Nagelsman je u tom momentu bio na odmoru i nije mogao da dođe u prostorije kluba", odgovorio je Kan.

Čuveni golman se tokom emisije pravdao i objašnjavao da "nije htio preko telefona Nagelsmanu da saopšti za otkaz", pa su se pojavila i neka neslaganja u načinu na koji je opisivao dešavanja unutar kluba. "Oliver Kan laže. Želi da skrene pažnju sa svojih problema, pa napada mene, spreman sam bio za to. Kažem ono što vidim i što osjećam. Hronološki redoslijed, onaj koji je Kan opisao, ne odgovara pravim dešavanjima", zaključio je Mateus.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC