• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šestorka skovala plan i otjerala trenera Bajerna! Izmislio "krticu", a onda su ga uhvatili - morao je da ode...

Autor Dragan Šutvić

Julijan Nagelsman je preko noći izgubio povjerenje svlačionice, a čak šestorica igrača skovala su plan kako da ga se Bajern Minhen riješi.

 pobuna u bajern protiv nagelsmana  Izvor: Profimedia/Arthur THILL/ATPimages

Juliijan Nagelsman je iznenada dobio otkaz u Bajernu i upalili su se svi "alarmi" pošto je mnogima iznenađenje da je rukovodstvo kluba iz Minhena odlučio da se riješi talentovanog trenera kome je naročito dobro išlo u Ligi šampiona. Kada su rezultati dobri, a trener dobije otkaz, obično je razlog "svlačionica", pa tako prethodnih dana cure razne informacije koje govore da je Nagelsman izgubio povjerenje igrača zbog nove djevojke novinarke, sa kojom je poslije otkaza raskinuo.

Neki od fudbalera Bajerna okrenuli su mu leđa, a njemački tabloid "Bild" objavio je da su u pitanju šestorica koja su "kovala plan" protiv njega tako da je za to čuo i sportski direktor Hasan Salihamidžić, pa je reagovao prije nego što je situacija eskalirala i zato je dogovorio dolazak Tomasa Tuhela.

Nezvanične informacije govore da su Manuel Nojer i Sven Ulrajh bili bijesni jer je Nagelsman otpustio hrvatskog trenera golmana Tonija Tapalovića, za koga se priča da je "otkucavao" informacije kapitenu, ali tu tek kreću problemi... Igrači su otkrili da nije Nojer taj koji je davao "pikanterije" medijima, nego je to zapravo radio Julijan Nagelsman u dosluhu sa svojom djevojkom koja je pratila Bajern upravo za "Bild".

Tako su mu leđa okrenuli Serž Gnabri, Liroj Sane, Džamal Musijala i Sadio Mane, dok se navodno ovoj grupi od januara pridružio i Žoao Kanselo koji je stigao na pozajmicu i nije igrao kod novog trenera.

To je bio dovoljan broj igrača da bi Nagelsman izgubio povjerenje svlačionice, pa nije pomoglo ni što je bila i manja grupa onih koji su mu "držali stranu". Među njima su Leon Gorecka, Džošua Kimih i Tomas Miler, pa je upravo Kimihova izjava podigla veliku buru u Njemačkoj jer je kritikovao rukovodstvo zbog smjene Nagelsmana. Ubrzo se izvinio i objasnio da nije tako mislio, što nam tek govori da postoji hiljade problema u Minhenu, samo još nisu isplivali...

Vidjećemo kako će se to odraziti na rezultate i atmosferu u timu, a čini se da iz takve sredine mnogi žele da pobjegnu, pa se među prvima pobunila supruga Liroja Sanea i već ubjeđuje svog muža da se vrati u Premijer ligu na ljeto.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC