• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda Premijer lige živi na gumenim bombonama! Otpustio nutricionistu, ne može bez slatkiša - jede i u svlačionici!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Njemački fudbaler otkrio da je veliki ljubitelj slatkog i da u toku utakmice mora da pojede slatkiš.

 Kai Haverc ne može bez slatkiša Izvor: Profimedia

Fudbaler Čelsija Kai Haverc ne krije da je ljubitelj slatkiša, a i da mu ne prave problem kao profesionalnom sportisti. Sportisti najčešće vode računa o ishrani i trude se da žive što zdravije kako bi produžili svoje karijere i doprinijeli svojim performansama na terenu. Mladi Nijemac ne praktikuje takav način života, po njegovim riječima ne može bez slatkog i loše se osjeća kada ne konzumira barem neki slatkiš. On je čak angažovao nutricionistu koji bi mu našao režim ishrane koji odgovara profesionalnom fudbaleru, ali ta saradnja nije trajala dugo.

"U potpunosti sam lud za šećerom i ne mogu bez čokolada, bombona i slično. Prošlog ljeta sam zaposlio nutricionistu kako bih jeo kao 'profesionalac', ali to uopšte nije išlo po planu, nisam se uopšte dobro osjećao s takvim režimom ishrane. Nakon pola godine dao sam mu otkaz i počeo sam ponovo da jedem gumene bombone na poluvremenu utakmica. Sada se osjećam sjajno i ponovo sam pun energije. Jednostavno moje tijelo tako funkcioniše", izjavio je Haverc.

Zvijezda Čelsija nije imao baš sezonu za pamćenje u periodu kada je pazio na ishranu, pa se vratio na način koji njemu odgovara. Dodao je još i da ga saigrači često čudno gledaju kada u svlačionici na poluvremenu otvori kesu bombona. Po njegovim riječima, on ne pretjeruje i odgovara mu takav način jer se osjeća bolje na terenu.

"Oni ne mogu da vjeruju da to radim i svaki put se iznenade kada na poluvremenu jedem bombone, ali to meni daje energiju", istakao je Nijemac.

Haverc je ove sezone u dresu "plavaca" odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima i postigao devet golova i jednu asistenciju. On je u Čelsi došao na kraju ljetnog prelaznog roka 2020. godine za 80.000.000 evra i u sezoni po dolasku dao gol za trofej Lige šampiona, pa se njegov transfer odmah isplatio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC