• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STAVIO PRST NA USTA I IZBACIO IH IZ LIGE ŠAMPIONA! Gotovo je sve - ovo su parovi polufinala!

Autor Haris Krhalić

Mančester siti je uradio očekivano i eliminisao Bajern iz najjačeg takmičenja.

 Liga šampiona parovi polufinala Izvor: Profimedia

Bajern i Siti odigrali su u srijedu uveče neriješeno 1:1 poslije mančesterskih 3:0 za "građane", a Inter i Benfika odigrali su zabavnih 3:3 poslije lisabonskih 2:0 za "nerazure". Na taj način, prolazak engleskog i italijanskog kluba kompletirao je parove polufinala Lige šampiona. U dvomečima 9. i 10, maja, a potom i 16. i 17. igraće:

  • Milan - Inter
  • Real Madrid - Mančester siti

Neko od ova četiri tima biće šampion Evrope, dok je među njima aktuelni branilac i najuspješniji klub ovog takmičenja, Real. Sudeći prema viđenom do sada čitave sezone, ipak se za prvog favorita mora proglasiti Siti, koji je u srijedu odigrao "ratničkI" meč u Minhenu protiv unaprijed otpisanog Bajerna. Bavarci pod vođstvom Tomasa Tuhela nisu htjeli da se predaju bez borbe i da samo pruže ruku timu Pepa Gvardiole, već su odigrali žestoko, pa su se borili za pobjedu doslovno do posljednjeg trenutka. Iako im ona nije donosila mnogo.

Spektakularni napadač "građana" Erling Holand nije iskoristio penal koji je skrivio ponovo nespretni Dajot Upamekano, ali je potom ipak dobio svoju osvetu za ruganje sa tribina. Norvežanin je u 57. minutu dao gol, pa stavio prst na usta, da poruči tako navijačima Bajerna da zaćute. Bavarci se nisu predavali, već su izjednačili golom Džošue Kimiha iz penala u 83, ali onda nisu uspjeli da preokrenu - iako su dali sve što su mogli da to urade. Polufinale je ipak ove godine bio njihov krajnji limit u Ligi šampiona, jer će u polufinale definitivno boljji tim.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC