• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola pobjesnio zbog Evrovizije: Ne mogu više da se borim...

Autor Dragan Šutvić

Pep Gvardiola nije zadovoljan što je meč Mančester sitija pomjeren sa subote na nedjelju.

 gvardiola ljut zbog evrovizije Izvor: YouTube/Man City

U Liverpulu će u subotu biti održano finale Evrovizije, gdje ćemo gledati i srpskog predstavnika Luku Ivanovića (Luke Black), a to je napravilo problem Pepu Gvardioli. Menadžer Mančester sitija požalio se jer njihov meč Premijer lige mora da se pomjeri za dan, pa će tako imati manje odmora za revanš protiv Real Madrida u polufinalu Lige šampiona.

U prvom meču u Madridu nije bilo pojbednika (1:1), pa će Mančester siti na "Etihadu" u srijedu probati da dođe do drugog finala Lige šampiona u istoriji (prvo su izgubili 2021. protiv Čelsija), ali neplanski će igrati u nedjelju, umjesto u subotu, iako bi im ostalo više vremena za odmor. Organizacija velikog muzičkog takmičenja ipak je prioritet i nije im dozvoljeno da igraju prvog dana vikenda na gostovanju Evertonu.

"Igramo u nedjelju, hvala vam. Ne razumijem to, ali više ne mogu da se borim sa tim", u svom tonu sarkastično je govorio Gvardiola na konferenciji za medije: "Koliko bi puta trebalo da pričamo o tome? Ne shvatam, ali moramo da se prilagodimo. Nije više važno, ne mogu da se borim protiv rasporeda, UEFA, Premijer liga... Ne možemo da igramo u subotu zbog Evrovizije, jer nema dovoljno policije da obezbjeđuje dva važna događaja u isto vrijeme! U redu, moramo da se prilagodimo. Šta uopšte drugo ja mogu da uradim po tom pitanju?".

Gvardiola ističe da je njegova želja bila da igraju u subotu jer bi imali više vremena za Real Madrid, vjeruje i u namjeru Premijer lige da pomogne njegovom timu, ali se pita kako se u Francuskoj i Njemačkoj igra i petkom - dok to nije slučaj u Engleskoj. Ipak, osim kuknjave, ne može mnogo toga da uradi.

Mančester siti juri titulu u Engleskoj i nedavno su preskočili Arsenal na prvom mjestu. Sada imaju 82 boda, tek jedan više od Arsenala koji ima i utakmicu više, pa je jasno da će Gvardiola i na Everton svim snagama.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC