• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huligani napadaju, a jedan čovjek ih slaže na gomilu! Napali porodice fudbalera, ali njemu nisu mogli ništa! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Navijači AZ Alkmara sramotno su se ponašali na meču svog tima i Vest Hema u polufinalu Konferencijske lige, gdje su nakon utakmice željeli da napadnu porodice igrača.

 navijač vest hema sam tukao navijače alkmara  Izvor: Twitter/CasualMind_/printscreen

Susret AZ Alkmara i Vest Hema u polufinalu Konferencijske lige obilježio je veliki skandal, jer su navijači domaćeg tima pokušali da napadnu članove porodica gostujućih fudbalera. Nakon što su se prije meča obračunavali sa navijačima engleskog tima, na kraju susreta su željeli da započnu tuču i sa porodicama fudbalera, ali u tome nisu u potpunosti uspjeli - igrači su munjevito reagovali.

Centralni sektor na stadionu "branili" su i pojedini navijači "Čekićara", koji su osjetili šta se sprema gostima. Tako je kultni status među navijačima stekao "Knollsy", kojeg je kamera uhvatila kako prebija huligane. On se pozicionirao na vrh stepenica koje su domaće pristalice pokušale da osvoje i sa visine im zadavao udarce iako je bio brojčano inferioran.

Ipak, ovaj veteran sa navijačke tribine Vest Hema imao je prednost u drugim stvarima. Njegov dobar položaj i iskustvo iz uličnih tuča po Engleskoj u nekim drugim vremenima natjerali su Holanđane da kapituliraju pred njegovim šakama. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, fudbaleri Vest Hema upisali su pobjede u oba meča protiv AZ Alkmara i tako izborili šansu da se bore za evropski trofej. Protivnik u finalu Konferencijske lige biće im Fiorentina, a taj meč se 7. juna igra u Pragu. Prethodne sezone, u premijernom izdanju ovog takmičenja, trofej je osvojila Roma pod komandom Žozea Murinja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maxa

Zna li iko identitet navijača koji stoji na stepenicama i ne da huliganima da priđu u crnom duksu, svetlo zelenoj majci i sto kila veći od ovog knolsija koji je preuzeo svu zaslugu koja nija baš sva njegova. Snimak sve pokazuje i ta dva čovjeka nisu isti.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC