• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kupi Zvezdin barjak, pomozi Institutu za onkologiju: Humanitarna akcija crveno-bijelih na šampionskoj žurci

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda proslaviće osvajanje titule 28. maja, u meču protiv Novog Pazara na stadionu "Rajko Mitić", a uoči tog susreta crveno-bijeli su objavili i detalje humanitarne akcije.

 Zastave FK Crvena zvezda i humanitarna akcija na proslavi titule Izvor: MN PRESS

"FK Crvena zvezda obavještava sve navijače da će se i ove sezone na proslavi 34. titule šampiona države, kada ćemo 28. maja od 19 časova dočekati Novi Pazar na Marakani, vijoriti crveno-bijeli barjaci na stadionu “Rajko Mitić” kao dio neizostavne koreografije. Barjaci će se prodavati u Red Star šopu, kao i na štandovima oko stadiona, cijena je 500 dinara, a dio sredstava će biti uplaćen za infuzore na dječijem odjeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije".

"Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da obezbijede svoj barjak, kako bi bili dio proslave šeste uzastopne titule u režiji našeg kluba. Barjaci koji će se prodavati po cijeni od 500 dinara, izrađeni su po motivima našeg kluba i uvjereni smo da predstavljaju neizostavan rekvizit svakog zvjezdaša u ličnoj kolekciji. Naš klub inspirisan šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77, želi da ponovo, kao i prošle godine, napravi ambijent za pamćenje", saopštio je klub.

"Barjaci se prodaju u Red star Šopu sve do 28. maja kada će se odigrati utakmica, a tada će se na prilazima ka stadionu postaviti Zvezdini punktovi gdje će svi moći da kupe barjak, budu humani i učestvuju u sjajnoj koreografiji koja nas čeka. Ujedno, biće to prilika da se na najbolji mogući način proslavi 34. titula, a nadamo se, i treća uzastopna dupla kruna, što će ovu generaciju učiniti veličanstvenom", takođe je navedeno.

Ulaz na utakmicu Crvena zvezda - Novi Pazar je besplatan.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC