• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo je kukavički!" Alegri bjesnio nakon kazne za Juventus: Što niste rekli da ćete da nas izbodete i otrujete?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Za potpuni raspad Juventusa ove sezone Maks Alegri okrivljuje druge.

 Maks Alegri: Juventus su izboli i otrovali Izvor: Profimedia/Nderim KACELI

Juventusu je neposredno pred meč sa Empolijem saopšteno da im se oduzima deset bodova u Seriji A, a nakon provokacija na tom meču i poraza sada je izvjesno da "stara dama" neće igrati Evropu naredne godine.

Nakon poraza od 4:1 od Empolija Masimilijano Alegri trener Juventusa digao je glas i istakao da je potez sa oduzimanjem bodova njegovoj ekipi kukavički!

"To bi bilo kukavički. Igrači su dali sve od sebe ove sezone. Normalno, bila je čudna situacija da je kazna stigla deset minuta prije utakmice. Trenutno sve što možemo da učinimo je da zaćutimo i prihvatimo poraz. Prije utakmice smo osvojili 69 bodova i bili drugi na tabeli, neka to bude jasno", rekao je Alegri.

Trener Juventusa i pored očajne igre i teškog poraza od Empolija nije mnogo toga zamjerio svojim igračima. Jednostavno ovo je jako težak period za njih. 

"Ne mogu da zamjerim igračima jer nije laka situacija. Ni idućih nekoliko dana neće biti lako jer smo ispali iz Lige Evrope, a onda smo dobili vijest o oduzimanju bodova deset minuta pred utakmicu, a tri mjeseca nam se oduzimaju i vraćaju bodovi. Nije opravdanje, ali ovo je bez sumnje nenormalna sezona za nas i uprkos tome ekipa je osvojila 69 bodova", dodao je iskusni stručnjak. 

Ipak, koiko god da je pričao da je pomiren sa odlukama koje su donesene, njegov ton je bio drugačiji. U finišu sezone u kome je ostao bez Lige šampiona Alegri je bio jako ljut. 

"Želim da istaknem jednu stvar. Juventus je drugi na tabeli, to smo zaslužili na terenu. Prihvatamo sve, ali se stvarno nadam da će ovo jednom zauvijek da se riješi. Neka samo odluče gdje žele Juventus, recite nam i riješite problem. To je nedostatak poštovanja prema ljudima koji rade, igračima i trenerima. Ne govorim im šta da odluče, samo tražim da odluče jednom i zauvijek. To je nevjerovatno. Jednostavno nevjerovatno. Što je previše, previše je. Sada možemo samo da se nadamo da ćemo sljedeću sezonu da započnemo znajući kakva je situacija. Volio bih da su nam prije dva mjeseca rekli koja je kazna i da su nam rekli hoćemo li da budemo izbodeni ili otrovani jer bismo tada barem nešto znali", završio je ljutiti Alegri. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC