• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani tvrde - UEFA izbacuje Juventus iz Evrope!

Autor Dragan Šutvić

Teško da će Dušan Vlahović ostati u Juventusu u slučaju da UEFA zaista suspenduje Juventus i istjera ga iz evropskih takmičenja.

 uefa izbacuje juventus iz evrope  Izvor: Profimedia

Juventus tone sve dublje i dublje! Nakon što im je oduzeto 10 bodova u Seriji A zbog nepravilnosti u finansijskom poslovanju, sada bi kazna mogla da bude još gora. Istrage o finansijskim grijesima Juventusa nisu stale, a sada bi "stara dama" zbog toga mogla da ostane bez Evrope.

Nakon odluke o oduzimanju deset bodova već su praktično ostali bez Lige šampiona jer su na pet bodova zaostatka u odnosu na Milan. Ipak djeluje da im je mjesto u Ligi Evrope ili Ligi konferencija osigurano, ali UEFA im prijeti izbvacivanjem iz svih takmičenja.

Kako javlja "Gazeta delo Sport" UEFA je spremna da dodatno kazni Juventus zato što uprava kluba ne odustaje od ideje kreiranja Superlige bogatih u kojoj bi igrali najbolji evrospki klubovi i koja bi bila zatvorena. Taj projekat su zamislili najbogatiji klubovi starog kontinenta u namjeri da bude konkurencija Ligi šampiona i da je zbriše sa mape. 

Prvi čovjek UEFA Aleksandar Čeferin je ljut zbog nastavka ovih planova čak i nakon odlaska idejnog tvorca ovog projekta Andree Anjelija iz kluba i planira da Juventus kazni zabranom igranja u Evropi bar na godinu dana. To bi bio i dodatni ekonomski udarac za Juve koji je već u velikim problemima i zbog toga će možda morati da proda Dušana Vlahovića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC