• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi odlazak iz Partizana nakon katastrofalne sezone! Nekada blistao u crno-bijelom, sada nije uspjelo

Autor Dragan Šutvić

Nekada jedan od najbitnijih igrača u klubu, drugi mandat završava neuspješno, uz mnogo problema koje je imao tokom godinu i po dana.

 ljubomir fejsa napustio partizan  Izvor: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbalski klub Partizan je odigrao sezonu za zaborav i prvenstvo Srbije završio tek na četvrtoj poziciji, pa je jasno da se u klubu moraju napraviti rezovi. Promjene su logične, a prvi koji je spakovao kofere i napustio stadion u Humskoj je iskusni Ljubomir Fejsa (34), čiji povratnički mandat u crno-buhelom dresu nije prošao u skladu sa očekivanjima.

Fejsa se vratio u Partizan u januaru 2022. godine, nakon što je nekoliko mjeseci bio bez angažmana. Tada se očekivalo da će, nakon što sanira povredu i obavi pripreme sa timom uspjeti da se vrati na prepoznatljiv nivo, ali su navijači u prethodnih godinu i po dana rijetko viđali Ljubomira Fejsu u blistavim izdanjima. Nekadašnji reprezentativac Srbije predugo se mučio sa povredama i fizičkom spremom, pa ne čudi što na terenu nije prikazivao partije koje su mu svojevremeno davale minutažu i u ozbiljnim evropskim timovima.

Podsjećamo, Fejsa je 2008. godine stigao iz kulskog Hajduka u Partizan i tada je bio deo velikih uspjeha crno-bijelih. Kasnije je nosio dres Olimpijakosa, Benfike, Alavesa i Al-Ahlija iz Saudijske Arabije, da bi u finišu karijere ponovo obukao dres u kojem se proslavio. Pogledajte kako se oprostio od Partizana:

U komentarima ispod objave javili su se doskorašnji saigrači Ljubomira Fejse koji su mu poželjeli sve najbolje u nastavku karijere. Komentare su, između ostalih, ostavili Patrik Andrade, Slobodan Urošević, Miloš Jojić, Bibars Natho, Siniša Saničanin, Samed Baždar, Danilo Pantić...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC