• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOR DULJAJ NAJAVIO ODLAZAK IZ PARTIZANA?! Pobjeda, pa analiza: "Ako postoji moja odgovornost..."

Mladi trener preuzeo ekipu u katastrofalnom trenutku, a za pripremu nove sezone nema mnogo vremena i moraće da se radi brzo.

 Duljaj izjave nakon kraja sezone Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Partizan je završio pobjedom nad Voždovcem jednu od najgorih sezona u klupskoj istoriji, a već večeras mora da se počne sa planovima za ljeto. Jedna od glavnih tema u kancelarijama fudbalskog kluba biće dolazak Ognjena Vranješa kojeg navijači ne žele, a čini se da je daleko bitnije pitanje ko će predvoditi crno-bijele. Sezonu je završio Igor Duljaj, koji je treći trener Partizana u sezoni, nakon Ilije Stolice i Gordana Petrića.

Sva trojica su imali velike kikseve, ali je Duljaj u samom finišu uspio da koliko-toliko konsoliduje tim. Kako crno-bijeli neće imati mnogo vremena i prostora za razmišljanje, logično je pitanje da li ostaje na klupi? Nekadašnji defanzivni vezni Partizana i reprezentacije govorio je o tome nakon pobjede u 37. kolu Superlige.

"Mogu jednim dijelom da budem zadovoljan, posebno u prvom poluvremenu gdje smo pored dva gola imali mnogo prilika za treći i četvrti. Igrali smo protiv najmlađeg tima u ligi, moramo da poštujemo što žele da igraju fudbal. Samo nek nastave tim putem. U drugom sam ubacio mlade igrače, da vidim kako oni izgledaju, da ih uporedim sa igračima Voždovca. Razlika je velika, oni imaju igračku praktiku, redovno igraju. Čestitam ovom priliku mladom Stepanoviću na debiju", rekao je trener Partizana. Poslušajte njegovu izjavu:

Trener Partizana dao izjavu posle Voždovca.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

"Što se tiče moje budućnosti to ćemo vidjeti u toku sljedeće nedjelje. Treba da se napravi neka dobra analiza. Da li neko može da bude zadovoljan četvrtim mjestom? Ne. Da li neko može da bude zadovoljan trećim mjestom? Ne. Da li neko može da bude zadovoljan drugim mjestom? Takođe ne. Moramo da znamo u kojim smo bili okolnosima. Ne postoji nikakav alibi. Bilo koja moja odgovornost, ako ona stoji, ja sam spreman da je prihvatim. Ako sam ja problem, to je najlakše riješiti", zaključio je Duljaj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC