• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi stranca za golmana umjesto Borjana!? Barak obavijestio upravu koga želi, niste čuli za njega!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda bi u narednoj sezoni među stativama mogla da ima stranca poslije odlaska Milana Borjana.

 Crvena zvezda dovodi stranog golmana da zamijeni Milana Borjana Izvor: Profimedia

Prva odluka novog trenera Crvene zvezde Baraka Bahara je da "smijeni" Milana Borjana sa pozicije prvog golmana. Izraelac nije zadovoljan Kanađaninom i odmah ga je obavijestio da naredne sezone neće biti "jedinica", a s obzirom na to da bi se Borjan teško oduševio mjestom rezerve, čini se da će napustiti klub uprkos tome što ga ugovor veže na još tri godine sa crveno-bijelima i time će početi potraga za prvim čuvarom mreže.

Naravno, prva asocijacija su domaći golmani poput Vladana Kovačevića, Mileta Svilara, Borisa Radunovića ili možda čak Marka Dmitrovića, međutim izgleda da je Barak Bahar među stativama poželio stranca. Preciznije, želi fudbalera koga vrlo dobro poznaje iz prvenstva Izraela i koji se uklapa u njegovu filozofiju igre.

U pitanju je Omri Glazer iz Hapoel Ber Ševe, prenosi "Mozzart Sport". Glazer je reprezentativac Izraela i sa Baharom je sarađivao jednu sezonu Makabi Haifi, ali od tada nije napravio korak naprijed odlaskom u Evropu nego je otišao u manji klub. Proglašen je za najboljeg golmana Izraela u sezoni 2021/22, a prošle sezone je branio ukupno na 49 utakmica i mrežu sačuvao na 22 susreta, od toga pet puta u Evropi.

Osim izraelskog, posjeduje i rumunski pasoš, a za razliku od Borjana ističe se i u pas igri i time bi Crvenoj zvezdi omogućio da "zida" iz zadnje linije, a vidjećemo da li će Crvena zvezda poslušati savjet svog trenera i dovesti stranca na mjestu golmana, pošto kao što je poznato - na utakmici Superlige mogu da igraju tek četvorica.

Zbog toga je pomalo "ludo" očekivati da će na golmansku poziciju otići jedna od četiri "karte" za stranca, posebno ako se uzme u obzir da su tu Bukari, Vigo, Azarov, Kangva, a očekuju se i igrači sa inostranim pasošom u napadu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC