• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši reprezentativac BiH potpisao za Borac: "Znam kakve su ambicije kluba, nadam se da ćemo ih sve ostvariti"

Autor Haris Krhalić

Borac je doveo drugo pojačanje za narednu sezonu.

 Zoran Kvržić potpisao za Borac Izvor: Mondo/Haris Krhalić

Ono o čemu se prethodnih dana „šuškalo“ sada je i zvanično.

U Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci predstavljen je Zoran Kvržić, koji će naredne dvije sezone nositi dres Borca.

Kvržić je proteklu polusezonu nosio dres Šibenika, a po dolasku u Banjaluku zahvalio se na ukazanom povjerenju i otkrio da je upoznat velikim ambicijama koje Borac ima.

„Hvala sportskom direktoru i predsjedniku na ukazanom povjerenju i nadam se da ću svojom igrom to povjerenje opravdati. Upoznat sam sa cijelom ligom i sa klubom, ipak sam ja iz Stanara koji su tu blizu. Znam ambicije kluba i nadam se da ćemo ostvariti sve ambicije kluba“, rekao je Zoran Kvržić.

Predsjednik kluba Milan Tegeltija zahvalio se Kvržiću na dolasku u klub, a o novom pojačanju crveno-plavih imao je samo riječi hvale.

„Kvržić je naše drugo pojačanje u ovom prelaznom roku. S ovim ne završavamo, ovo je tek početak. O Zoranovim kvalitetama ne trebamo mnogo govoriti, njegov CV govori dovoljno sam za sebe. Siguran sam da će Zoran biti veliko pojačanje za naš tim i da će dati veliki doprinos u ostvarivanju naših ciljeva“, rekao je Tegeltija.

Sportski direktor banjalučkog kluba Oliver Jandrić otkrio je kako je Kvržić bio jako korektan u pregovorima te da su vrlo lako našli zajednički jezik što je rezultiralo današnjim potpisom ugovora.

„Poželio bih Zoranu dobordošlicu u naš klub. Čuli smo se par puta prije nego što smo se dogovrili, bio je jako korektan u svakom razgovoru i vrlo brzo smo našli zajednički jezik. Zoran može igrati na nekoliko pozicija i sa svojim bogatim međunarodnim iskustvom će mnogo značiti mlađim igračima kao primjer jednog profesionalizma“, rekao je Jandrić.

Inače, Kvržić je karijeru započeo u Rudaru iz Stanara, a u karijeri je još nosio dres Proletera iz Teslića, HAŠK-a, Osijeka, Rijeke, Specije, Šerifa, Kajzerispora, Slaven Belupa i Šibenika. Za reprezentaciju BiH debitovao je u decembru 2011. godine u prijateljskoj utakmici protiv Poljske te je za „zmajeve“ odigrao osam utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC