• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIONEL MESI NEĆE BITI SAM U SAD! Argentinac odveo prijatelja u MLS - zajedno su bili dio najjačeg tima ikad

Američki tim Inter iz Majamija će pored Lionela Mesija imati i Serhija Busketsa.

 Serhio Buskets ide u Inter Majami Izvor: Profimedia

Transfer saga oko izbora novog kluba Lionela Mesija završena je kada je Argentinac, na nagovor svoje supruge Antonele, odlučio da u moru ponuda izabere onu koja je na samoj obali okeana. Najboljih fudbaler svih vremena preseliće se u MLS i zaigrati za Inter iz Majamija, a tamo neće biti usamljen - stiže i njegov saigrač iz najboljih dana u Barseloni.

Novi fudbaler američkog tima je Serhio Buskets (34), saopštio je Inter na svojim zvaničnim kanalima u petak uveče i tako potvrdio ono što se spekulisalo već neko vrijeme - Mesi želi da se okruži dobro poznatim facama. Jasno je da će se novi tim praviti oko Lea, pa su u skladu sa tim kao pojačanja za franšizu u vlasništvu Dejvida Bekama prethodnih nedjelja figurirali Đordi Alba, Luis Suarez i još neki igrači koje argentinski ofanzivac dobro poznaje.

Alba je prethodnih dana imao obaveze sa reprezentacijom Španije čiji je kapiten bio na završnom turniru Lige nacija, Suarez je mnogo bliži odluci da završi karijeru zbog povreda, a jedan od najboljih defanzivnih veznih svih vremena je novi Mesijev saigrač. Probaće Leo i Serhio da nastave tamo gde su stali u veliku španskog fudbala, kada su zajedno činili jedan od najdominantnijih timova u istoriji igre.

Američki klub je prilikom predstavljanja svog novog fudbalera iskoristio poznate citate koje su o Serhiju Busketsu izgovorili ljudi iz svijeta fudbala. Čuvena rečenica Vinsentea del Boskea, pohvala Luke Modrića, pa zatim Ćavijeve, Rikelmeove i na kraju Mesijeve riječi o pouzdanom zadnjem veznom nižu se na snimku koji je Inter Majami objavio na društvenim mrežama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC