• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOLIO DOKTORA DA MU AMPUTIRA NOGE, A SADA PONOVO CIJEPA MREŽE: Legendarni Batistuta pokazao kakav je majstor! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Svojevremeno jedan od najboljih igrača na svijetu godinama se mučio sa bolovima. Sada Gabrijel Batistuta ponovo može da igra fudbal.

 Gabrijel Batistuta postigao sjajan gol Izvor: Twitter/SC_ESPN/printscreen

Legendarni argentinski napadač Gabrijel Omar Batistuta zaigrao je na revijalnoj utakmici koja je u Rosariju održana u čast Maksija Rodrigeza i njegovog odlaska u penziju. Na terenu su bili sve kultni fudbaleri, a jedan od pogodaka u trijumfu Njuelsa nad nekadašnjim reprezentativcima postigao je i Batigol!

Prije samo nekoliko godina ovo je bilo nezamislivo, jer je legendarni napadač molio doktore da mu amputiraju nogu! Po njegovim riječima, bolovi su bili takvi da je mokrio u gaće zato što nije mogao da se kontroliše. Prijatelju koji je ljekar žalio se na strahovite bolove, a operacije koje je radio nisu davale dovoljno dobre rezultate - sve do 2019. godine kada su mu ugrađene proteze u skočne zglobove!

Zbog toga se sada osjeća kao nov čovjek, pa može da potrči, šutne i pogodi gol na revijalnom meču. U dresu Njuelsa koji je nosio na početku karijere Gabrijel Batistuta je bio precizan sa 11 metara i to fantastičnim udarcem koji golman vjerovatno ne bi odbranio čak ni da je pogodio pravu stranu. Pogledajte kako je to uradio:

Podsjećamo, Batistuta je kao igrač nosio dres Njuels Old Bojsa, Rivera, Boke, Fiorentine, Rome, Intera i Al-Arabija u kojem je završio bogatu karijeru. Bio je reprezentativac Argentine na čak 78 mečeva i postigao je 56 golova, a kada je bio u najboljoj formi bio je i među najboljim svjetskim napadačima. Kako je bombardovao u slavnim danima možda najbolje pamte navijači Arsenala i golmani po Seriji A.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC