• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESI SLAVIO ROĐENDAN, A NIJE BIO GLAVNA ZVIJEZDA! "Gorio" Marselo Bijelsa, oprostio se Maksi Rodrigez! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji fudbaler svih vremena poslije 14 godina posjetio stadion na kojem ga navijači Njuelsa čekaju kao ozebao sunce.

 Lionel Mesi na oproštaju Maksija Rodrigeza Izvor: Twitter/SC_ESPN/printscreen

Prije nego što ode u Majami i pojača Inter, Lionel Mesi se pojavio tamo gdje je sve počelo! Spektakularna žurka koju su navijači Njuelsa napravili na stadionu u Rosariju nije bila namijenjena najboljem fudbaleru svih vremena, ali je Argentinac u rodnom gradu mogao da vidi bakljadu, ljubav navijača, oproštaj svog prijatelja i želju ljudi sa tribina da baš na tom mjestu završi karijeru.

Nedavno je baš to uradio Maksi Rodrigez (42), nekadašnji fudbaler Liverpula. Sjajni krilni napadač i jedan od najboljih argentinskih fudbalera u svojoj generaciji odlučio je da okači kopačke o klin, a revijalnom meču prisustvovao je i Lionel Mesi. Na mjestu gdje su obojica počeli - u dresovima Njuels Old Bojsa - Maksi je rekao zbogom, a Mesi vidio koliko bi svima značilo da i on uradi nešto slično!

"Sad vidiš, sad vidiš, ovo je tvoja kuća, možeš da se vratiš“, skandirano je sa tribina stadiona "Marselo Bijelsa", u najfudbalskijem gradu na svijetu. Ukoliko se to desi, Lionel Mesi će po prvi put u karijeri obući dres Njuelsa, za razliku od Maksija koji je tokom tri mandata u crveno-crnom voljenom klubu poklonio čak 12 godina svoje bogate karijere. Pogledajte bakljadu dok su čekali Mesija:

Mesi je u rodnoj Argnetini proslavljao 36. rođendan i u prvi mah je djelovalo da se neće pojaviti na oproštaju velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača iz nacionalnog tima. Ipak, Leo je stigao na stadion oko pola sata pred početak utakmice, a zatim i zaigrao na revijalnom meču Njuelsa i zvijezda argentinske reprezentacije. "Domaćin" je slavio 7:5, a pored Rodrigeza i Mesija - koji je postigao tri gola - u strijelce su se upisale i ćerke fudbalera koji je završio karijeru.

Publika u Rosariju imala je priliku da na djelu vidi neke majstore fudbala poput Gabrijela Hajncea, Arijela Ortege, Davida Trezegea, Gabrijela Batistute, Fernanda Gaga, Estebana Kambijasa, Havijera Saviole, Anhela di Marije... 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC