• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESI, OPROSTI MI, ALI OVDJE NISI NAJVEĆI! Na ovom stadionu su ga mrzili, a sad se sve promijenilo

Autor Dragan Šutvić

Lionel Mesi bio je gost na oproštaju Huana Romana Rikelmea i tamo su ga navijači dočekali na nevjerovatan način.

 mesi na oproštaju rikelmea  Izvor: Printscreen/Twitter/Argentina Gol

Lionel Mesi dočekao je i to da mu cijeli stadion Boke Juniors aplaudira. Čuvena "Bombonjera" dočekala ga je sa ovacijama, aplauzima, pjesmom. Sve to doživio je na mjestu na kom je bio omražen, ne zato što im je nešto posebno uradio, već zbog toga što nije "njihov", već Rosariov i zbog toga što je uvijek bio glavni konkurent legendarnom Dijegu Armandu Maradoni za zvanje najvećeg ikada. Čovjeku koji je nosio baš dres Boke.

Argentina je poznata kao zemlja u kojoj je fudbal više od života, to je nešto nestvarno, tamo se i najbliži svađaju ako navijaju za suprotne klubove, poput Boke i Rivera. Ali, kada donesete svojoj zemlji titulu na Svjetskom prvenstvu, sve vam se oprašta. Ovog puta Leo je došao u Buenos Ajres kako bi bio dio oproštajnog meča Huana Romana Rikelmea. Bilo je pjesme, ovacija, naklona za njega, ali i jedne pjesme koja je smišljena za čovjeka koji je ostavio srce i dušu u Boki, a koji je sada potpredsjednik kluba. "Mesi, Mesi, Mesi, moraš da mi oprostiš, u Boki je najveći, najveći je Roman", čulo se sa tribina.

Kada je Lionel dao prvi gol na meču, navijači su znali to da pozdrave. Svi su mu se naklonili i pokazali koliko mu se dive. Oduševljenje nije krio ni čovejk zbog kog su se svi okupili na "Bombonjeri". Odmah se zahvalio sunarodniku.

"Mesi i Maradona su dva najveća igrača koja sam ikada vidio u životu. Divno je što si ovdje. Izvinjavam se tebi i tvojoj porodici zbog toga što ste pomjerili odmor i ostali ste nekoliko dana ovdje. Zahvalan sam što si mi uvijek odgovarao sa 'da' i za sve što si uradio. Zahvalan sam što si bio ovdje i nadam se da si uživao. Mnogo te volim", poručio je Rikelme.

Ovako su ga dočekali:

Pogledajte i kako su njih dvojica uživali u pjesmi sa tribina:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC