• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan odlazak iz Partizana - treći na istoj poziciji: Crno-bijeli doveli reprezentativca, pustili ga nakon 6 mjeseci

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Defanzivni vezni fudbaler Andres Kolorado neće biti u planovima Partizana za narednu sezonu.

 Andres Kolorado napustio Partizan Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana pripremaju se za sezonu u kojoj će morati da poprave učinak u domaćim takmičenjima i kroz dva kola kvalifikacija izbore grupnu fazu Konferencijske lige. Za sada djeluje da igrački kadar nije dovoljno ojačan, a stižu vijesti o novom odlasku iz Humske - samo u posljednjih nekoliko dana crno-bijele je napustio treći igrač koji se najbolje snalazi na mjestu centralnog veznog. Riječ je o Andresu Koloradu, koji je bio na pozajmici.

Kolumbijski fudbaler i reprezentativac svoje zemlje na jednom meču odlazi iz Srbije nakon samo šest mjeseci, iako je prvobitno dogovoreno da ostane godinu dana. Na polovini tog ugovora zaključeno je da crno-bijelima nije neophodan, a sam igrač je dobio veoma zanimljivu ponudu iz Meksika, pa je već na pregledima kako bi potpisao trogodišnji ugovor sa Nekaksom, tvrdi tamošnji novinar Cezar Luis Merlo. Ovako je predstavljen u Beogradu:

Kratak mandat u Srbiji neće se predugo pamtiti - Andres Kolorado nije došao spreman da igra, pa je tokom proljeća sakupio samo 14 utakmica u dresu Partizana. Upisao je asistenciju na debiju kada je remizirano protiv kragujevačkog Radničkog (1:1), a zatim i gol u remiju (2:2) protiv Vojvodine. Manje-više, to je bilo to od njega, pa se izostanak neće previše primijetiti, ali...

Nakon što je Ljubomir Fejsa otišao iz kluba, a Patrik Andrade dobio raskid i čiste papire, Andres Kolorado je treći fudbaler sa iste pozicije na kojeg Igor Duljaj ne računa. Ostaje da se vidi kako je nekadašnji defanzivni vezni Partizana zamislio da popuni mjesto na terenu na kojem je svojevremeno igrao sa mnogo uspjeha. Podsjećamo, uz njih trojicu klub su napustili kapiten Slobodan Urošević i napadač Rikardo Gomeš, najbolji igrač iz prethodne sezone.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC