• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi fudbaleri Kozare u Premijer ligi BiH, gradonačelnik Gradiške ponosan: Imamo jednu od najboljih škola u regionu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić upriličio prijem za fudbalere i stručni štab Kozare iz Gradiške, nakon što su ostvarili veliki uspjeh i plasirali se u Premijer omladinsku ligu BiH.

 juniori FK Kozara Gradiška Izvor: Srna/Milorad Malešević

Plasman juniora Fudbalskog kluba Kozara u Premijer omladinsku ligu BiHveliki je uspjeh za ovo sportsko društvo, ali i sport u Gradišci, rekao je gradonačelnik Zoran Adžić, nakon prijema fudbalera povodom osvajanja prvenstva Omladinske lige Republike Srpske.

On je rekao da je plasman u Premijer omladinsku ligu BiH novi dokaz da Kozara ima jednu od najboljih fudbalskih škola u regionu. Adžić je istakao da će razgovarati sa gradiškim privrednicima da se pridruže Gradskoj upravi u podršci klubu, koji svoju budućnost želi da gradi na temelju razvoja mladih fudbalera.

Kapiten juniora Kozare Pavle Glišić rekao je da je za uspjeh ekipe ključno bilo zajedništvo, rad na treninzima i upornost u dostizanju cilja - plasmana u Premijer omladinsku ligu BiH. Glišić je već imao zapaženu ulogu i kao golman seniorskog tima, a zajedno sa još nekoliko saigrača, koji više nemaju pravo nastupa u juniorima, u narednim sezonama činiće okosnicu tima gradiškog prvoligaša.

Izvor: Srna/Milorad Malešević

Trener Kozare Zoran Blagojević rekao je da klub ne treba da se boji za budućnost jer se dobrim igračima popunjavaju sve selekcije.

"Plasman u Premijer omladinsku ligu BiH je plod desetegodišnjeg zajedničkog rada igrača. Juniorski tim je već podmlađen, a osam igrača iz šampionskog tima je paralelno igralo za seniorski tim, od kojih je polovina imala zapaženu minitažu i nastupe u Prvoj ligi Republike Srpske", naveo je Blagojević.

Predsjednik Kozare Slavko Španjić naglasio je da je cilj kluba da zadrži sve mlade igrače, da ih afirmiše kroz takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske, a da kasnije, kao stabilni prvoligaški fudbaleri, nastave karijeru u većem klubu.

Španjić je zahavalio Gradskoj upravi za podršku koju pruža Kozari, te pozvao privrednike da pomognu klubu, posebno u radu omladinskih selekcija.

(MONDO/Srna)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC