• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi napadač Zvezde otkrio šta mu je rekao Bahar: Nemam straha, ovo je moj posao, od fudbala ću da živim!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Jovan Mijatović poslije meča sa banjalučkim Borcem govorio o ulozi u timu u kojoj se najbolje snalazi, ali i o odnosu sa Barakom Baharom i šta mu je poručio izraelski stručnjak kada je preuzeo Crvenu zvezdu.

 Jovan Mijatović o ulozi u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak su savladali banjalučki Borac 2:0 u prijateljskom meču koji je odigran na stadionu „Radomir Antić“ u Užicu.

Nakon meča koji je pratilo između tri i četiri hiljade ljudi, uglavnom simpatizera Crvene zvezde, mladi napadač Jovan Mijatović govorio je o odnosu sa saigračima, ulozi i formaciji u kojoj se najbolje snalazi, ali i o odnosu sa izraelskim stručnjakom Barakom Baharom.

Mijatović je u četvrtak dobio priliku od prvog minuta, kao i mnogo iskusniji saigrači o kojima, ima najljepše mišljenje.

„Imati takve igrače iza sebe koji te jednim pasom mogu spojiti sa golom je jedna velika čast. Zadovoljstvo, je igrati sa igračima poput Ivaniča, Kataija, Kange, došao je Stamenić i moj bivši i sadašnji saigrač Šljivić. Osjećaj je fenomenalan igrati s njima jer su to igrači koji mogu da jednim potezom riješe utakmicu“, rekao je Mijatović.

Na pitanje kakvu ulogu u timu najviše voli i koja formacija mu najviše odgovara on je odgovorio:

„Nekad mi dobro leži da sam sam u špicu, nekad ne, sve zavisi od formacije. Kad bismo igrali 4-2-3-1 to mi ne bi baš lezalo, ali kod 4-3-3 sa dva polušpica iza sebe i dva krila to mi više odgovara, a najviše mi odgovara 4-4-2.“

Mijatović je debitovao prošle sezone na meču Lige Evrope protiv Ferencvaroša kada ga je tadašnji trener Miloš Milojević gurnuo u vatru u finišu utakmice

„Kad sam bio mali prvi san mi je bio da igram za Zvezdu, ne Real Madrid i Barselonu, nego za Zvezdu i kad sam dobio poziv za prvi tim i kada sam još saznao da ću debitovati u Evropi, prvo je bila posebna trema, a poslije se nisam plašio, jer ovo je moj posao i od ovog ću živjeti“, istakao je mladi napadač.

U međuvremenu, Crvena zvezda je promijenila trenera, a osvajača duple krune je preuzeo Barak Bahar.

Upravo je Mijatović bio strijelac prvog pogotka za Zvezdu pod vođstvom izraelskog stručnjaka. Mijatović, koji je pogodio na prijateljskom meču protiv selekcije grada Užica 3:1, otkrio je šta mu je Bahar rekao nakon što je preuzeo ekipu.

„Rekao mi je da su godine preda mnom, imam tek 17, rekao mi je da samo nastavim ovako da radim i da ću dobiti minute“, otkrio je Mijatović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC