• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ga prodao prije nego što je debitovao - sad je ostao bez kluba!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijelima fali štoper nakon odlaska Igora Vujačića, a Matija Nastasić je slobodan da bira!

 da li se matija nastasić vraća u partizan  Izvor: MN PRESS

Posljednjih dana je veoma burno u Humskoj - bilo je i dolazaka i odlazaka u Partizanu, a jedna vijest iz Španije mogla bi silno da obraduje navijače! Nakon što je pouzdani Igor Vujačić napustio klub i preselio u Rusiju, Partizanu se otvorio prostor za angažovanje još jednog centralnog defanzivca. Vjeruju mnogi navijači da bi to mogao da bude Matija Nastasić kojem je istekao ugovor sa Majorkom i sada može da bira novi klub!

Nastasić je u septembru 2022. godine potpisao ugovor do kraja sezone, uz mogućnost da on bude produžen za još jednu godinu što se neće desiti. Španski tim je odlučio da pusti povremenog srpskog reprezentativca, a crno-bijeli bi to mogli da iskoriste i vrate ga u Humsku - kako bi kao već iskusan fudbaler upisao debi u seniorskom timu Partizana.

Podsjećamo, Matija Nastasić je prošao Partizanovu omladinsku školu i dvije sezone je bio igrač Teleoptika, ali u dresu Partizana nije odigrao zvaničan meč. Iz Zemuna se preselio u Fiorentinu koja je to platila četiri miliona evra, a zatim u Mančester siti, Šalke, ponovo Fiorentinu i na Majorku. 

Iskusni Valjevac najduže se zadržao u Njemačkoj gdje je proveo čak šest godina, a svojevremeno je sa Mančester sitijem osvojio Premijer ligu u sezoni 2013/14, što mu je jedini trofej u karijeri. Kao reprezentativac Srbije nastupio je na 34 meča, a nema sumnje da bi bogatim iskustvom bio ozbiljno pojačanje u posljednjoj liniji crno-bijelih. Trener Igor Duljaj trenutno na raspolaganju ima Sinišu Saničanina, Svetozara Markovića i Mihajla Ilića.  

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC