• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiglo drugo pojačanje u Humsku! Vratio se ljubimac Partizana čiji je odlazak Stanojević skupo platio

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Šćekić je bio vrlo važan šraf kod Aleksandra Stanojevića, a nakon njegovog odlaska crno-bijeli su izgubili prvo mjesto na tabeli.

 Aleksandar Šćekić vratio se u Partizan Izvor: MN PRESS

Crnogorski fudbaler Aleksandar Šćekić vratio se u Partizan, potvrdio je klub iz Humske. Visoki vezista stiže u Humsku nakon godinu i po dana i tri promijenjena kluba u međuvremenu, čime se nastavio višegodišnji trend "povratnika" u crno-bijelim bojama. Ovog ljeta već se vratio bivši omladinac Partizana Nikola Antić, dok je Aleksandar Šćekić iza sebe ostavio i ozbiljan seniorski staž jer je nastupao za "valjak" od ljeta 2018. do zime 2022.

"Mislim da je izlišno govoriti koliko je Aleksandar Šćekić značio Partizanu dok je bio u klubu u svom prvom mandatu i koliko će njegov povratak obradovati, kako navijače, tako i sve nas koji znamo kakav je njegov doprinos kao igrača na terenu. Šćekić je neko ko i u srcu nosi crno-bijelu boju i neizmjernu ljubav prema klubu i sa najvećim ambicijama se vratio u ovoj sezoni", poručio je sportski direktor Partizana Ivica Kralj nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora 

"Kad odeš iz Partizana tek onda vidiš kolika je tvoja ljubav prema klubu i da sve što radiš ne može da se mjeri sa emocijom koju osjećaš kada izađeš pred svoje navijače. Daću sve uz ove momke da se Partizan u ovoj sezoni vrati na tron! Mnogo rada i napora je pred nama, ali smo spremni!", naglasio je Aleksandar Šćekić.

Šćekić je inače za Partizan odigrao 133 meča i postigao je 12 golova, a bio je važna karika kod Save Miloševića i Aleksandra Stanojevića. Upravo poslije njegovog šokantnog odlaska u zimu 2022. godine, Partizan je izgubio prednost i prvo mjesto na tabeli. Beranac je nakon toga igrao za Zaglembje, Dibu i Hapoel Haifu. Ranije u karijeri nastupao je još za Bokelj, Genčlerbirligi i rodno Berane.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC