• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanova bomba? Bivši napadač Zvezde! Crno-bijeli krenuli po golgetera, hoće da ga vrate u Srbiju!

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli žele da u srpski fudbal vrate Đorđa Despotovića, bivšeg igrača Crvene zvezde.

 partizan želi đorđa despotovića  Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan trenutno nema pravo rješenje u napadu, a opcija crno-bijelih za novu sezonu je i nekadašnji igrač Crvene zvezde Đorđe Despotović! Nekadašnji povremeni reprezentativac Srbije želja je čelnika kluba iz Humske, koji u njemu vide startnog napadača Duljajevog tima u narednoj sezoni!

Kako prenosi "Kurir", crno-bijeli su već kontaktirali Despotovića. Za sada nije poznato kako je napadač odgovorio na poziv tima koji će se u narednoj sezoni boriti za grupnu fazu Konferencijske lige, ali i za povratak domaćih trofeja u svoje vitrine, nakon čak tri godine pauze. Olakšavajuća okolnost za Partizan je što Despotović trenutno nema klub, nakon što mu je na kraju sezone istekao ugovor sa Arsenalom iz Tule, pa eventualni pregovori oko saradnje ne bi morali da uključuju treću stranu.

Podsjećamo, Partizan je nakon odlaska Rikarda Gomeša za 1.500.000 evra u katarski Al Šamal ostao sa samo dvojicom igrača u napadu - Andrijom Pavlovićem i Samedom Baždarom. U međuvremenu se pričalo o pojačanjima u vidu Stevana Jovetića i Uroša Đurđevića, ali su te glasine utihnule pa se može zaključiti kako su male šanse da se dogodi saradnja sa nekim od povratnika.

Sa druge strane, Despotović bi bio povratnik u srpski fudbal, ali na drugu stranu Topčidera. Despotović je tokom osam godina igrao za mlađe kategorije Crvene zvezde, a nakon što nije dobio šansu u prvom timu oprobao se u subotičkom Spartaku i Lokerenu. U ljeto 2014. godine vratio se na stadion Rajko Mitić, ali je nakon samo nekoliko mjeseci otišao iz kluba.

Prvo je na pozajmici igrao za Žetisu i Kairat, zatim potpisao za Astanu, koga je proslijedila u Tobol. Poslije četiri tima u Kazahstanu nosio je dres tri ruska tima Orenburga, Rubina iz Kazanja i Arsenala iz Tule. tokom igranja u Premijer ligi Rusije privukao je pažnju i postao reprezentativac Srbije, ali nije debitovao za nacionalni tim iako je tokom 2019. i 2020. godine redovno dobijao pozive selektora.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC