• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOGOM MESI, PSŽ OKRENUO NOVI LIST! Doveli trenera i šest fudbalera za samo 127 miliona evra

Pari Sen Žermen ima novu taktiku kada je prelazni rok u pitanju.

 PSŽ doveo šest igrača Izvor: Profimedia/Jean-Marie Hervio / KMSP

Pari Sen Žermen je raskinuo ugovor sa trenerom Kristofom Galtijeom i kreće u veliku rekonstrukciju. Svakog trenutka očekuje se da će potvrditi dolazak Luisa Enrikea, nekadašnjeg trenera Barselone i reprezentacije Španije, a sa njim istovremeno stiže i velika "šestorka" pojačanja.

Interesantno je da će za obeštećenja šestorice novih igrača PSŽ potrošiti "samo" 127 miliona evra, što je zaista mali novac ako uzmemo u obzir kakvim se cijenama "gađaju" klubovi današnjice, a za razliku od nekih prethodnih godina - nema tu grandioznih imena. Takoreći, PSŽ takođe okreće list nakon neuspjeha sa Mesijem, Nejmarom i Mbapeom u napadu, pa će sasvim drugačijom strategijom probati da dođe do uspjeha.

Najskuplje od šest pojačanja biće Manuel Ugarte (22) iz Sportinga koji će koštati 60 miliona evra, ali ubijeđeni su u Parizu da ovaj borbeni Urugvajac vrijedi i više. Drugo veliko pojačanje je Luka Ernandez (27) iz Bajerna za samo 45 miliona evra, ali uz rizik pošto je Francuz imao nekoliko teških povreda u karijeri i u Bajernu nije mogao da dostigne svoj pun potencijal.

Tu su još u ofanzivni vezni iz Južne Koreje Kang-In Li, koji dolazi iz Majorke za 22 miliona evra, a preostali fudbaleri stižu bez obeštećenja. U pitanju su Milan Škrinjar iz Intera, sa kojim se PSŽ odavno dogovorio, Marko Asensio iz Real Madrida kome je istekao ugovor, odnosno najmanje poznato ime je Šer Endur (18). U pitanju je mladi reprezentativac Italije koji je nastupao za omladince Benfike i navodno je veliki talenat.

Podsjetimo, klub su napustili Lionel Mesi i Serhio Ramos, koji će ubuduće igrati u Interu iz Majamija, a očekuje se da po dolasku Luis Enrike napravi ozbiljan rez i odrekne se velikog broja fudbalera. Samo da ubijedi još Mbapea da ne ide...

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:35
Mesi Gol
Izvor: Arenasport/screenshot
Izvor: Arenasport/screenshot

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC