• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KO ĆE OSTATI U EVROPI? Mesi ih "ispalio", zato Saudijci sada hoće njega! Zovu još dvojicu asova

Saudijska Arabija svakodnevno postaje sve prihvatljivija velikom broju fudbalskih asova.

 Marko Verati na meti Al-Hilala Izvor: Profimedia

I vezista Pari Sen Žermena, Marko Verati sprema se za selidbu u Saudijsku Arabiju, jer je dobio veliku ponudu tamošnjeg kluba Al-Hilal. "On i ljudi u njegovom okruženju razmatraju sljedeće korake. Donijeće odluku u narednih nekoliko dana", napisao je novinar Alfredo Pedula. Nezvanično, Verati je dobio ponudu da godišnje zarađuje čak 30 miliona dolara.

Klub koji je imao ogromnu želju da dovede Lea Mesija neće žaliti novac da dovede Italijana koji je ovog ljeta bio dovođen u vezu sa Romom, a navodno više nije srećan u Parizu. On je bio kitikovan zbog igara u razočaravajućoj sezoni "svetaca", u kojoj se opet nisu primakli peharu Lige šampiona više nego prethodnih sezona, iako su imali Mesija, Mbapea, Nejmara...

Poslije 11 godina u PSŽ-u, njegova nova sredina mogla bi da bude i u Španiji, gdje su takođe zainteresovani za asa iz Peskare koji je osvojio čak devet titula prvaka Francuske sa PSŽ-om, ali nije i onaj ključni - "ušati" trofej. Ovog juna, Al-Hilal je dogovorio dolazak Kalidua Kulibalija iz Čelsija, a u nedjelju se pojavila i glasina da želi da angažuje napadača Evertona Demaraj Greja. U isti tim već je stigao defanzivni vezista Vulverhemptona Ruben Neves za 55 miliona evra.

Bogati vlasnici iz tog dijela svijeta očigledno su promijenili strategiju, pa više ne kupuju evropske klubove da u njih dovode fudbalske zvijezde, već će ih seliti kod sebe, u Aziju. Podsjetimo, u proteklih mjesec dana prva eksplozija je bila je prelazak Karima Benzeme u Al-Itihad, a prije pola godine je Kristijano Ronaldo prešao u Al-Nasr.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC