• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za ovu utakmicu Crnogoraca se sumnja da je namještena! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte kakve golove je Arsenal iz Tivta primio prošlog četvrtka u Konferencijskoj ligi.

 arsenal alaškert golovi sumnja se da je namješteno Izvor: YouTube/Sportball24 | Armenian Sport/Screenshot

UEFA i dalje ćuti, međutim sumnje koje je izneo novinar državne televizije Poljske vrlo lako bi mogle da se uskoro obistine. Prema informacijama Mateuša Mige, sumnjive su dvije utakmice: crnogorskog Arsenala i jermenskog Alaškerta (1:6), odnosno letonskog RFS i makedonskog Đorđe Petrova (4:1). Mnogo više informacija objavljeno je o susretu u Tivtu koji je i rezultatski imao čudan zaplet, a kamoli kada se pogledaju i dešavanja na terenu.

Tokom meča na kladioničarsku igru "dva i više golova u prvom poluvremenu" registrovane su uplate i do 250 hiljada evra, dok su se još sumnjivije stvari dešavale u drugom poluvremenu. Tada je veliki novac uplaćivan na igre "preko pet golova" i "preko sedam golova". Na kraju, Alaškert je slavio 6:1 (2:0), a golovi u finišu prvog i drugog dijela su najsumnjiviji...

Alaškert je poveo golom Agdona u 40. minutu, da bi u prvim trenucima nadoknade isti fudbaler postigao i drugi gol. Het-trik je kompletirao u 48. minutu, a potom je Đorđević u 58. smanjio na 3:1. I dalje je u tim trenucima Arsenal imao šansu za prolaz jer je prva utakmica završena bez pobednika (1:1), ali umjesto toga - novi šamar.

Rasines je u 74. minutu postigao gol i riješio pitanje pobjednika, ali se uprkos tome igralo još pet minuta u nadoknadi - i Jermeni su dali nova dva gola. Prvo preko Grigorjana kome je lopta prešlo preko noge i centaršut je završio iza leđa srpskog golmana i bivšeg čuvara mreže trebinjskog Leotara Dušana Puletića, da bi podjednako "smiješan" gol primio i zbog centaršuta na dalju stativu. Nekako je "zaspala" baš čitava odbrana, uključujući i čuvara mreže, pa se Mensa samo poklonio za 6:1.

Pogledajte i sami golove sa utakmice o kojoj bruji čitava Evropa, a vidjećemo da li će se uskoro oglasiti i UEFA i objasniti da li ima osnova za sumnju - ili je sve proteklo po pravilima.

Pogledajte golove sa meča Arsenal - Alaškert.
Izvor: YouTube/Sportball24 | Armenian Sport

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC