• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Vlahović dao gol Real Madridu! Svi pričaju o proslavi - da li je ovo poruka za Juventus? (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović je postigao prvi gol za Juventus na pripremama i potom je poslao poruku svom klubu.

 Dušan Vlahović dao gol Real Madridu i imao posebnu proslavu Izvor: Twitter/FansArena4/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Vlahović postigao je gol za Juventus u pobjedi protiv Real Madrida 3:1 (2:1) u praktično posljednjim sekundama prijateljske utakmice u Orlandu. Bili su to prvi minuti Vlahovića na ovim pripremama koje je u najvećem dijelu propustio zbog povrede, ali dvadesetak minuta na terenu bilo mu je dovoljno da pokaže ko je i šta je.

Vlahović je sjajno pratio kontru Juventusa i sačekao je na drugoj stativi pas Sulea, a zatim je ubacio loptu iza leđa do tada odličnog Kurtoe. Na taj način. Vlahović je potvrdio pobjedu Juventusa koju su prethodno najavili Ken u 1. i Vea u 20. minutu, dok je jedini pogodak za Real Madrid delo Vinisijusa iz 38. minuta. Uoči gola koji je Vlahović dao, Real Madrid je ozbiljno prijetio da izjednači, ali je pogodak Srbina raspršio sve nade protiv kluba koji ga je nekad tražio.


Ono što je takođe privuklo pažnju je i proslava gola srpskog napadača. Vlahović je slavio pokazujući svoj dres, a navijači na društvenim mrežama to su shvatili i kao poruku - da želi da ostane u Juventusu?

Prethodnih dana su se ponovo reaktivirale priče o njegovom odlasku u Čelsi i navodno je posao vrlo blizu završetka. Romelu Lukaku iz Čelsija se dogovorio sa Juventusom oko trogodišnjeg ugovora, a sada se još čeka samo "amin" sa "Stamford Bridža" da li će pristati da kupe Vlahovića za 40 miliona evra. S obzirom da se prethodne noći povrijedio Nkunku, odgovor se sam nameće, ali možda i oni drugačije protumače proslavu gola srpskog napadača.


Podsjetimo, Vlahović je ponikao u Partizanu, a još kao tinejdžer je prešao u redove Fiorentine. Postigao je 49 golova na 108 utakmica za Fiorentinu, dok je za 80 miliona evra prešao u redove "stare dame". Od tada je postigao 23 pogotka na 63 meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC