• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slovenac se nudi Crvenoj zvezdi! "Navijam za vas, pričam srpski, ali ima jedna začkoljica"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ako u Crvenoj zvezdi budu tražili štopera, znaju gdje mogu da ga nađu. Vanja Drkušić se ponudio.

 Vanja Drkušić želi u Crvenu zvezdu Izvor: Profimedia/Dmitry Feoktistov/TASS

Ako računamo i Srđana Mijailovića, Crvena zvezda u svojim redovima ima šestoricu štopera, s tim da su još i Milan Rodić i Lazar Nikolić igrali na ovim mestima tokom pripremnog dijela. Zbog toga se čini da Zvezda, uprkos odlasku Strahinje Erakovića, neće dovoditi novog centralnog defanzivca, međutim prethodnih dana povela se priča da joj je za oko "zapao" Vanja Drkušić, mladi reprezentativac Slovenije.

U pitanju je fudbaler ruskog Sočija koji ima 23 godine, a u razgovoru za "Sportski žurnal" poručio je da je od svog agenta čuo za interesovanje Crvene zvezde. Takođe, dodaje i da ima saznanja da su klubovi ranije razgovarali, ali ne i u kojoj su fazi... Ako njega pitate - volio bi na "Marakanu", međutim ima jedna začkoljica.

"Imam ugovor do 2025. godine. Ukoliko bi se posao realizovao Zvezda bi morala da plati obeštećenje ili da se dogovori o pozajmici. Sigurno me Soči neće pustiti bez obeštećenja", kazao je mladi Vanja Drkušić za "Žurnal" i dodao: "Crvena zvezda je veliki klub. Nije tajna da sam navijač Crvene zvezde. Pamtim je od malih nogu tako da je normalno da prija kada čuješ da se jedan tako veliki klub interesuje za tebe".

Drkušić dodaje da je već navikao da igra u formaciji sa trojicom štopera, kao i da mu odgovara ofanzivni stil fudbala, dok iako je rođen u Novom Mestu - odlično barata srpskim jezikom pošto mu je majka iz Jajca, dok gdje god je igrao bio je okružen Srbima (Ivan Miladinović, Luka Đorđević, Nemanja Mihajlović).

"Mlad sam igrač, mogu još mnogo da naučim, a gdje ćete bolje prilike od kapitena Crvene zvezde Aleksandra Dragovića. Još uvijek štopera za neki od timova iz Liga petice", poručuje fudbaler iz Slovenije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC