• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid slao ponudu na Marakanu! Hoće talenta za 4 miliona evra, čuli su samo "ne može"

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda želi da zadrži svog mladog fudbalera Stefana Lekovića.

 real madrid želi igrača zvezde stefana lekovića  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u svojim redovima ima mnogo talentovanih igrača, a možda se najviše prethodnih godina govorilo o Stefanu Lekoviću (19) koji posjeduje sve karakteristike da bude sjajan štoper modernog kova. I dok pokušava da se probije u prvi tim crveno-bijelih, Leković privlači pažnju iz inostranstva, pa tako njemački tabloid "Bild" piše da je Zvezda već morala da odbije unosnu ponudu za njega.

Nije je poslao niko drugi do Real Madrid, ali se Zvezda nije ni osvrnula na ponuđena četiri miliona evra. Namjera kluba je da Leković bude pravi nasljednik Strahinje Erakovića, koji je otišao ovog ljeta za sedam miliona evra u Zenit, tako da će Real, ako i dalje želi mladog igrača, morati da poveća ponudu.

Prema pisanju "Bilda", sada su za Lekovića zainteresovani Red Bul Lajpcig i Borusija Dortmund, međutim Zvezda je odavno "zaključala" svog štopera sve do 2027. godine, pa može da bude strpljiva kada su ponude u pitanju. "Leković ostaje sigurno, nikada nismo imali konkretnu ponudu. On mora da zauzme Erakovo mjesto. Staćemo iza njega, on nije tema da ide iz kluba", kazao je zimus generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić.

U međuvremenu, Barak Bahar je Lekovića koristio tek na prijateljskoj utakmici protiv TSC-a i to je naznaka da neće imati mnogo prostora da igra ove sezone usljed jake konkurencije u zadnjoj liniji. Ujedno, zato je i dogovoreno da Leković ove sezone bude na dvojnoj registraciji, pa će moći da igra i za Grafičar.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC