• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GLAVOBOLJA ZA TRENERA BORCA: Ko će na gol u derbiju protiv Željezničara - na raspolaganju samo ŠESNAESTOGODIŠNJAK!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bojan Pavlović pauzira nakon operacije slijepog crijeva, Nikola Ćetković doživio je sinoć povredu protiv Austrije, tako da Borac među stativama ima još samo 16-godišnjeg Nikolu Grujića.

 Nikola Ćetković i Bojan Pavlović povrijeđeni, Borac ima samo golmana Nikolu Grujića Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac je porazom od Austrije završio nastup na međunarodnoj sceni i sada se okreće domaćim obavezama.

Tim iz Beča u oba meča drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu upisao je pobjede (1:0 u Austriji i 2:1 sinoć na Gradskom stadionu), te izborio prolaz dalje, istovremeno eliminisavši Banjalučane sa međunarodne scene.

I nije to bio jedini problem za "crveno-plave" sinoć. U samom finišu meča povrijedio se Nikola Ćetković, standardni čuvar mreže, a danas nakon obavljenih snimanja i pregleda biće poznat stepen povrede i koliko će talentovani golman morati da pauzira.

"Ne možemo da znamo u ovom momentu, sigurno da mi je to nekako najveći problem... Vidjećemo kakva je vrsta povrede i o čemu se radi, sutra će imati preglede, ne mogu sad trenutno da kažem. Vidimo da tu ima bolova, pa ćemo vidjeti kakvi budu nalazi", rekao je Marinović na konferenciji za novinare nakon meča.

Ako se tome doda i izostanak Bojana Pavlovića, koji je uoči prvog odmjeravanja snaga sa Austrijancima podvrgnut operativnom zahvatu zbog upale slijepog crijeva i još se oporavlja, jasno je sa kakvim problemima se susreće trener Borca.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

To znači da Banjalučani među stativama trenutno mogu da računaju jedino na 16-godišnjeg Nikolu Grujića!

Golman rođen 17. decembra 2006. godine još nije debitovao za seniorski tim Borca, a to bi moglo da se desi već narednog vikenda, u derbiju protiv Željezničara.

Grujić je u Borac stigao prošle zime, trenirao sa kadetima "crveno-plavih", ali nije igrao zvanične utakmice ni za omladinske selekcije. Posljednji nastup u takmičarskom meču imao je još u novembru prošle godine, za kadete banjalučkog OFK Spartak 2013 protiv Naprijeda.

Banjalučani su "preskočili" prvo kolo Premijer lige BiH zbog obaveza u Evropi (gostovanje Širokom Brijegu), u predviđenom terminu neće igrati ni duel drugog kola protiv Sarajeva, tako da će prvenstvo praktično započeti od 3. kola i gostovanja na "Grbavici".

Ovaj susret zakazan je za subotu, 12. avgusta od 20.45.

Pogledajte fotografije sa utakmice protiv Austrije...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Istinsky

Pa ovaj momak je u koljenu pokidao sve što se slomiti može! Daj Bože da počne da trenira za godinu dana! Dobar je golman, ali njegova povreda je jeziva! Ne bi toliko stradao ni da ga je automobil udario. Nevjerovatno je da je tako tešku povredu doživio bez faula i kontakta. 😢😢😢

Spiro

Tako je i Casillas počeo :)

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC