• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakav potez nikada niste vidjeli: Golman izveo mađioničarski trik, pa odbranio penal! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Golman Tigresa napravio je potez koji je iznenadio sve na stadionu...

 Golman izveo mađioničarski trik, pa odbranio penal! Izvor: Printscreen/Twitter/Club Tigres

Svašta smo viđali u svijetu fudbala, neke nestvarne golove, odbrane, poteze od kojih zastaje dah, ali ovakav potez nikada nismo vidjeli. Bar ne do ove utakmice u kojoj je golman Nahuel Guzman u penal seriji odlučio da izvede mađioničarski trik! Da, dobro ste pročitali, izveo je trik pred posljednji penal i tako zbunio izvođača, tačnije srpskog defanzivca Ranka Veselinovića, koji je u tamo otišao iz Vojvodine.

Sve se dogodilo na meču Kupa Sjeverne i Centralne amerike gdje su igrali Tigres (Meksiko) i Vankuver (Kanada). Poslije 90 minuta igre bilo je neriješeno (1:1). Pravila takmičenja su takva da se odmah pristupa izvođenju penala, nema produžetaka. Tokom četiri serije svi su bili sigurni sa "kreča" u domaćem timu i onda je do linije došao Veselinović. Spremao se da šutira i u tom momentu je Guzman podigao ruku i zamolio ga da sačeka. Bila je to psihološka igrica, počeo je da vadi nešto iz usta i to je trajalo nekoliko minuta...

Ispostavilo se da je bio mađioničarski trik i da je na taj način pokušao da zbuni protivnika. U tome je uspio. Sudija mu je prvo dao žuti karton zbog odugovlačenja, pa je onda odbranio penal Srbinu. Odmah poslije toga je njegov saigrač bio precizan i stavio je tačku na meč. Inače, strijelac za Tigres i tokom meča, pa onda i u penal seriji bio je poznati francuski napadač i nekadašnji reprezentativac Andre-Pjer Žinjak (37).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC