• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Vlahović na meti Real Madrida!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Juventus planira da zamijeni Dušana Vlahovića za Čelsijevog napadača Romelua Lukakua uz doplatu londonskog kluba, ali sad se pojavio Real Madrid koji želi srpskog reprezentativca.

 Dušan Vlahović na meti Real Madrida! Izvor: MN PRESS

Dušan Vlahović je prije dva dana ovjerio pobjedu Juventusa nad "kraljevskim klubom" na prijateljskoj utakmici u Orlandu (3:1), a sad su se u Španiji pojavile informacije o zainteresovanosti Reala za usluge srpskog centarfora.

Španska "Kadena Ser" objavila je u subotu da Real pažljivo prati razvoj situacije sa Vlahovićem i razmatra Srbina kao opciju u slučaju da im propadne transfer Kilijana Mbapea iz Pari sen Žermena.

Prema njihovim tvrdnjama Vlahovićeva cijena iznosi oko 75 miliona evra iako je Juventus platio Srbina šest miliona više Fiorentini u januaru 2022. godine.

Ranije je Vlahović pominjam u svojstvu "trampe" sa londonskim Čelsijem, koji bi u torinski klub poslao Romelua Lukakua uz doplatu. Juve traži 40 miliona i Belgijanca, a sudeći prema pisanju italijanskih medija, Čelsi je odbio da plati taj iznos ponudivši duplo manje.

Takođe, mediji na Apeninima navode da se Srbin nikako ne uklapa u taktiku Maksa Alegrija, koji mu je dao do znanja da bi više volio napadača poput Lukakua zbog fizičkih predispozicija, vraćanja u odbranu, zadržavanja lopte i sprintanja u napad.

Vlahović je ponikao u Partizanu, a još kao tinejdžer je prešao u redove Fiorentine. Postigao je 49 golova na 108 utakmica za Fiorentinu, dok je za 80 miliona evra prešao u redove "stare dame". Od tada je postigao 23 pogotka na 63 meča.

Konačna sudbina Vlahovića o nastavku karijere biće poznata do ponoći 31. avgusta kada se završava ljetnji prelazni rok.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC