• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazar Samardžić o nerealizovanom transferu u Inter: Znam šta se dešavalo, nije bilo do novca!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lazar Samardžić objasnio je zbog čega nije došlo do prelaska u Inter i šta se sve događalo u prelaznom roku.

 Lazar Samardzic o transferu u Inter Izvor: Profimedia

Lazar Samardžić (21) nije ostvario transfer karijere. Bio je nadomak prelaska u Inter i tada su se stvari žestoko zakomplikovale. Odradio je i ljekarske preglede, delovalo je da je samo pitanje dana kada će sve da se riješi, to se nije dogodilo. Ispostavilo se da je došlo do sukoba između njegovog oca i poznate menadžerke Rafaele Pimente.

Oni su se raspravljali i putem medija, ona je zastupala Lazara, pa se njegov otac umiješao, navodno su u pitanju bili finansijski detalji i procenti. Sada je o svemu tome progovorio i srpski fudbaler. "Nikada se nije radilo o novcu. Znam šta se desilo, ali je sada gotovo i ne želim da pričam o tome više. Ja sam osoba koja uvijek gleda na stvari pozitivno, vratio sam se u Udineze, biću ovdje bar još godinu dana, nadam se dobroj sezoni", rekao je Lazar za "Kalčomerkato".

Vjeruje svom ocu i naglašava da je on njegov zastupnik. "Nisam pričao sa ocem, nema potrebe za tim, jer znam šta se sve dešavalo."

Simone Inzagi i Inter su ga čekali... "Ni u jednom momentu nisam pričao sa trenerom Inzagijem. Kad sam se vratio ovdje gospodin Sotil mi je rekao 'mislio sam da ću te gledati sam ona TV-u u dresu Intera, ali si ovdje i srećan sam'.

Uvjeren je da će sve doći na svoje vrlo brzo. "Spreman sam za odlazak u neki od najboljih klubova. Imam 21 godinu, za najviše dvije godine biću još spremniji i u glavi i sa tijelom. Na terenu moram da popravim neke stvari, posebno kada je napad u pitanju", zaključio je Samardžić.

Njegov ugovor sa Udinezeom ističe u junu 2026. godine, a ove sezone dao je dva gola na šest mečeva. Pogodak koji je postigao protiv Napolija dugo će se vrtiti na TV špicama.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:51
Lazar Samardžić gol protiv Napolija
Izvor: Arenasport/printscreen
Izvor: Arenasport/printscreen

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC