• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUDNICA U EL KLASIKU! Real "okrenuo" Barsu u 92. minutu, Belingem je čudo od igrača

Autor Milutin Vujičić

Velika pobjeda Real Madrida nad Barselonom na "Olimpijskom stadionu" i to poslije preokreta.

 Real savladao Barselonu u El Klasiku Izvor: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Real Madrid je napravio veliki preokret protiv Barselone i slavio je 2:1 (0:1) u "El Klasiku".

Ništa nije govorilo da ćemo vidjeti takav rezultat jer je aktuelni šampion Španije igrao mnogo bolje na Olimpijskom stadionu i činilo se da Ćavi opet ima rješenje za Real, ali u drugom poluvremenu smo vidjeli potpuno drugačiju sliku.

Razlog za to je ponovo Džud Belingem. Sjajni engleski vezista, koji je ovog ljeta stigao u Real Madrid za oko 100 miliona evra iz Dortmunda, već je opravdao sumu koja je plaćena za njega pošto bilježi brojke kakvih se ne bi postidio ni Kristijano Ronaldo.

I u meču protiv Barselone je nastavio svoju golgetersku seriju i sa nova dva pogotka je srušio Barselonu. Prvo je u 68. "probušio" mrežu Mark-Andre Ter Štegena sa 18 metara, da bi u drugom minutu nadoknade sa peterca potpisao pobjedu svog tima, ko zna već koji put ove sezone.

Vjerovali ili ne, ali Džud Belingem ima 13 golova na 13 utakmica ove sezone, a dobro znamo da je u najvećem dijelu svoje karijere zapravo igrao zadnjeg veznog. Karlo Anćeloti ga je pomjerio još bliže golu, neki će reći na "poziciju Zidana" zbog petice na dresu, a povremeno se dešava da igra i napadača zbog toga što Real taj problem nije riješio odlaskom Karima Benzeme. Čini se da je to pun pogodak jer Real sa njim i bez njega više nije isti tim.

Barselona će se pitati kako je "ispustila pobjedu" jer je od šestog minuta preko Gundogana vodila na svom "rezervnom" stadionu sa isplaženim jezikom na grudima, a iako su stvarali šanse - i mogli preko Feliksa da dupliraju vođstvo - u nastavku jednostavno nisu imali znanja i iskustva kako da zaustave Belingema.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC