• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barak Bahar poslao poruku Hamasu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Trener Crvene zvezde Barak Bahar oglasio se zbog rata Izraela i Palestine.

 poruka baraka bahara hamasu  Izvor: Profimedia

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar iskoristio je novembarsku pauzu za odigravanje mečeva reprezentacija kako bi napustio Srbiju i po prvi put od početka rata na Bliskom istoku posetio porodicu u Izraelu. Bio je to prvi kontakt sa voljenima izraelskog stručnjaka nakon više od mjesec dana, a iz Izraela se vratio sa snažnom porukom koju je poslao preko društvenih mreža.

Barak Bahar apeluje na pripadnike Hamasa da puste djecu koja su oteta kada je početkom oktobra počeo napad njihovih jedinica na teritoriju Izraela, prije nego što su se povukli u Gazu, gdje su odvedeni i zarobljenici. Po riječima trenera Crvene zvezde svi taoci treba odmah da budu pušteni! 

"Na dan terorističkog napada na Izrael, 7. oktobra, više od 30 djece je kidnapovano i odvedeno u Gazu. Hamas ih drži u zarobljeništvu već pet nedjelja. U ime kidnapovane djece, molim vas - oslobodite ih, vratite sve taoce kući, odmah", napisao je Barak Bahar u objavi uz koju je priložio i video snimak. Pogledajte:

Ovo nije prvi put da se Bahar oglašava oko rata na Bliskom istoku. Prvo je objasnio da neće držati uobičajene konferencije za medije zbog dešavanja u njegovoj zemlji, zatim preko društvenih mreža komunicirao o svemu što se dešava, a na utakmicama se pojavljivao sa florom oko ruke.

Trener crveno-bijelih je pred meč u Ligi šampiona održao potresan govor koji je odobrio Zvezdan Terzić - tom prilikom je pričao o problemima koje njegova porodica ima tokom rata, a zatim je oko vrata stavio pločicu koja je izazvala mnogo reakcija. Tokom boravka u Izraelu medijima u svojoj zemlji je ispričao i da mu nedostaje da živi kod kuće!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mioljka

A da malo prozoveš svog predsjednika pa mu kažeš da ne vrši javni genocid i teror nad civilima i bolnicama na očigled cijelog svijeta, nego da sjedne za pregovarački sto i dogovori razmjenu zarobljenika? Au, da, i da se fokusiraš na kvalitetniji i dostojanstveniji trening i taktike svog tima, pa ONDA da se javljaš Hamasu da se dogovaraš ti sa njima...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC