• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi treba pobjeda, prvotimac zove na stadion: "Uz navijače do trijumfa protiv Vojvodine!"

Autor Dragan Šutvić

Štoper Crvene zvezde Uroš Spajić poslao poruku navijačima.

 vojvodina crvena zvezda uroš spajić najava  Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Završena je reprezentativna pauza, a pred fudbalerima Crvene zvezde nekoliko je izuzetno važnih mečeva i nakon njih mogla bi da bude odlučena kompletna sezona aktuelnog šampiona Srbije. Odmah u prvom kolu nakon novembarskih mečeva nacionalnih timova Zvezdu čeka neugodno gostovanje u Novom Sadu, a defanzivac Uroš Spajić najavio je meč protiv Vojvodine.

To je samo prvi od nekoliko izuzetno teških mečeva među kojima se ističu gostovanja Jang bojsu i Partizanu - na kojima Zvezda praktično ne smije da kiksne! Pobjede je lakše ostvariti uz podršku navijača, pa ih Uroš poziva na stadion.

"Pred nama je zahtjevan ciklus utakmica, a trenutno koristimo pauzu da se što bolje pripremimo za sve što nam dolazi. Prvi susret pred nama je protiv Vojvodine u Novom Sadu, a potom nas očekuje i put u Bern na duel sa Jang bojsom. U domaćem prvenstvu smo svjesni da imamo imperativ pobjede na svakom meču, te ćemo dati i više od maksimuma da završimo jesenji dio sezone na pravi način. Sa druge strane, borićemo se za Zvezdin grb u Ligi šampiona i pokušati da izborimo proljeće u Evropi. Imamo još dvije utakmice u najkvalitetnijem klupskom evropskom takmičenju. Nema dileme da uz kvalitet tima, zalaganje na terenu i veliku želju možemo do uspjeha. Takođe, postoji zajednička želja da odbranimo duplu krunu i u skladu sa tim ćemo i pristupati utakmicama", rekao je stameni defanzivac. 

Spajić je ponikao u Crvenoj zvezdi, pa je svjestan koliko je težak dres koji sada nosi, ali i koliko je važna podrška navijača kada se igra za Zvezdu. Upravo je to istakao u prvi plan tokom izjave. 

"Znamo da navijači Crvene zvezde simbolizuju najbolju publiku na stadionu. Imamo nevjerovatnu podršku od njih, ne samo na našem stadionu, već i na gostujućim terenima. Vjerujem da ćemo u Švajcarskoj imati sjajan vjetar u leđa, a potom dočekati Mančester Siti pred prepunim tribinama. Sigurni smo i u podršku u prvenstvu, kao i da će protiv Vojvodine biti naš 12. igrač. Znam koliko je težak dres Crvene zvezde i kako se brane boje našeg kluba. Učinićemo sve da donesemo radost svim navijačima", zaključio je Spajić.

Ove sezone Uroš Spajić je odigrao pet mečeva u prvenstvu i jedan u Kupu Srbije, a na utakmici protiv Radnika iz Surdulice postigao je i gol. Iskusni defanzivac proveo je u klubu i dio prethodne sezone, ali zbog oporavka od teške povrede ligamenata nije mogao da nastupa za klub u kojem je ponikao.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC